Haberler

Galatasaray'ın istediği dünya yıldızından beklenmedik yanıt

Güncelleme:
Abone Ol

Barcelona'da gözden çıkarılan Memphis Depay için bir süredir nabız yoklayan Galatasaray, olumsuz yanıt aldı. Depay, Süper Lig'e gelmek istemediğini iletti.

Galatasaray'da Memphis Depay için yürütülen çalışmanın ilk etabı olumsuz sonuçlandı. Hollandalı yıldız için bir süredir nabız yoklayan Sarı-Kırmızılılar, futbolcunun tavrı yüzünden beklemeye çekildi.

SERBEST KALACAK

Sezon sonunda serbest kalacak Depay, Barcelona'da formaya hasret kaldı. Ancak Hollandalı futbolcu, Türkiye'ye sıcak bakmıyor. Mundo Deportivo'daki habere göre; Depay gelmek istemediğini iletti.

Galatasaray'ın istediği dünya yıldızı Depay'dan beklenmedik yanıt

FORMAYA HASRET

Sezon sonunda serbest kalacak Memphis Depay, La Liga'da 2, Şampiyonlar Ligi'nde 1 maça çıktı. Barcelona oyuncudan para kazanmak için Galatasaray'ın işlerini kolaylaştırabilir.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Barcelona Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (4)

Selim Güler:

Bunlara o kadar para verceginize gidin baska yerden genc futbolcu alin brezilyadan dolu bundan daha süperleri var .Buda futbolcuyum diye takim begenmiyor.Bes para etmez.Bir Besiktasli olarak kimse türk takimlarini kücümseyemez.

Yanıtla125
Eren İsmail:

Tmm küçümsemesin anladikda geçen sene şampiyonlar Ligi'nde sıfır Avrupa kupası sıfır bu sene şampiyonlar ligi yok dünya kupası yok birde üstüne sağolsun bizim Alman milli takım direktörü Faroe araları beraberliğine bizim kapasite bu derse dışardan küçük gorunuruz.

00
Eren İsmail:

Uzun zamandır antronorlerin ilk tercihi olmadı. İngiltere yada İspanya'da başka takımlarda yedek oturur. Jardel Drogba elmander i gibi iyi bir son 2_3 yıl gecirebilir

Yanıtla19
Musti40 :

Bu adamda kalite YOK

Yanıtla13
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title