Haberler

Galatasaray'ın Şampiyonluğu Berlin'de Kutlandı

Güncelleme:
Abone Ol

Galatasaray'ın son lig maçında Konyaspor'u 3-2 yenerek şampiyon olması Almanya'nın başkenti Berlin'de de büyük bir coşkuyla kutlandı. Berlinli Galatasaraylılar, maçın son düdüğüyle birlikte, başkentin en işlek caddelerinden Kurfürstendamm Caddesi'ne akın etti. Kutlamaya araçlarıyla gelenler burada trafiğin kilitlenmesine neden oldu. Tarihi Gedchtniskirche Kilisesi'in önünde toplanan Galatasaraylı taraftarlar, marşlarla, sloganlarla şampiyonluğu kutladı. Bazı taraftarlar kutlamayı abartıp meşale yakınca polis birkaç kez, anons yaparak meşale yakılmamasını, meşale yakmanın yasak olduğu duyurdu. Uyarılara aldırış etmeyen ve meşale yakmayan bazı taraftarlar gözaltına alındı.

Galatasaray'ın son lig maçında Konyaspor'u 3-2 yenerek şampiyon olması Almanya'nın başkenti Berlin'de de büyük bir coşkuyla kutlandı.

Berlinli Galatasaraylılar, maçın son düdüğüyle birlikte, başkentin en işlek caddelerinden Kurfürstendamm Caddesi'ne akın etti. Kutlamaya araçlarıyla gelenler burada trafiğin kilitlenmesine neden oldu. Tarihi Gedchtniskirche Kilisesi'in önünde toplanan Galatasaraylı taraftarlar, marşlarla, sloganlarla şampiyonluğu kutladı. Bazı taraftarlar kutlamayı abartıp meşale yakınca polis birkaç kez, anons yaparak meşale yakılmamasını, meşale yakmanın yasak olduğu duyurdu. Uyarılara aldırış etmeyen ve meşale yakmayan bazı taraftarlar gözaltına alındı. - BERLİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Galatasaray Konyaspor Almanya Berlin Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title