Haberler

Galatasaray'ın yeni transferi Yusuf Demir'den İngilizce soru soran muhabire: Türkçe biliyorum

Güncelleme:
Abone Ol

Transfer bombalarını art arda patlatan Galatasaray, Rapid Wien'in Türk asıllı Avusturyalı yıldızı Yusuf Demir'i de kadrosuna kattı. 19 yaşındaki futbolcu, sarı-kırmızılı takımla resmi sözleşme imzalamak için Türkiye'ye geldi. Havalimanında bir muhabirin İngilizce olarak yönelttiği "Transferinle ilgili neler hissediyorsun?" sorusuna Demir'in verdiği "Türkçe biliyorum neden İngilizce soruyorsun" yanıtı sosyal medyada gündem oldu.

Galatasaray, Avusturya ekibi Rapid Wien'de forma giyen 19 yaşındaki hücum oyuncusunu 6 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında kadrosuna kattı.

TRANSFER 6 MİLYON EURO'YA BİTTİ

Büyük kulüplerin gözdesi olan Yusuf Demir'in transferinde birçok kulüple yarışan sarı-kırmızılılar, 10 milyon Euro isteyen Avusturya ekibiyle yaptığı sıkı pazarlık sonucunda ücreti 6 milyon Euro'ya kadar indirdi ve Rapid Wien ile el sıkıştı.

İMZA İÇİN İSTANBUL'A GELDİ

19 yaşındaki genç oyuncu, sarı-kırmızılı takımla resmi sözleşme imzalamak üzere dün gece geç saatlerde İstanbul'a geldi.

MUHABİRLE DİYALOĞU GÜNDEM OLDU

Havalimanında bir muhabirin kendisine İngilizce olarak yönelttiği "Transferinle ilgili neler hissediyorsun?" sorusuna önce hiçbir yanıt vermeyen Yusuf Demir daha sonra sessizliğini bozarak "Türkçe biliyorum neden İngilizce soruyorsun" dedi. Demir'in muhabirle yaşadığı o ilginç diyaloğun görüntüleri sosyal medyada büyük ses getirdi.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Spor

Yusuf Demir Galatasaray Rapid Wien İstanbul Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (6)

UZUNMUSTAFA:

geldigi gibi gider.

Yanıtla10128
mardinli yiğit:

hava gazı ..

Yanıtla3921
emel emel:

boş yapma ,Mustafa Kemal osözü senin gibiler için söyledi.zırto

Yanıtla339
Bilal Atakan:

Avusturya Milli Takimini kesge secmeseydin.

Yanıtla834
Ali Ozcelik:

Aslan parçası aynen devam.

Yanıtla530
Lexa :

19 Yaşında bir Türk evladı. Suriyelilere vatandaşlık verilen ülkemde bu çocuğa yapılanlar hiç adil değil.

Yanıtla03
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title