Haberler

Galatasaray, Inter'in Gözden Çıkardığı Miranda'yı Gündemine Aldı

Güncelleme:
Abone Ol

Stoper arayışlarını sürdüren Galatasaray, Inter'in Brezilyalı oyuncusu Miranda'yı radarına aldı.

İtalya'nın yüksek tirajlı spor gazetesi La Gazzetta Dello Sport, Inter ile yol ayrımına gelen Miranda'nın Galatasaray'ın radarında olduğunu yazdı. Haberde sürekli oynayabileceği bir takıma gitmek isteyen Brezilyalı stoperin ülkesine dönmesinin söz konusu olduğu belirtilirken, sarı kırmızılılar'ın kaleci antrenörü Claudio Taffarel'in yakın ilişki içerisinde bulunduğu yıldız futbolcuyu ikna etmek için uğraş verdiği kaydedildi.

BU SEZON 7 MAÇTA FORMA GİYDİ

Flamengo'nun istediği 34 yaşındaki savunmacının sezonu Avrupa'da tamamlamayı düşündüğü ifade edilirken, Paris Saint Germain'in de bu futbolcunun talipleri arasında olduğu vurgulandı. Miranda bu sezon Serie A'da sadece 7 maçta forma şansı bulabildi.

(beIN Sports)

Kaynak: Haberler.com / Spor

La Gazzetta dello Sport Galatasaray İtalya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (4)

uyan galatasaray yönetimi:

fatih terimin hedefi galatasaraya başkan olmak ikinci yarı takımı başarısız yapıp seçime götürüp başkan olmak

Yanıtla33
istanbullu cimbomlular:

sizden bir cacik olmaz eliniz dekileri kaçırmayın desem yere sağlam basanıda satıyorsunuz eskilerin bir lafı vardır açın elinde ekmek durmaz derler siz satmayı bilirsiniz desem onuda beceremiyorsunuz alacak olduklarımızın peşinden koşuyoruz birde satacak olduklarımızın da alın diye başkanımız ayaklarına gidiyor ikinci yarı bizi bir felaket bekliyor fenerden beter olacağız fatihinde umudu kalmamış amarikada tatil yapıyor

Yanıtla23
Faruk irk:

Bunu da kaçırmayın kardeşlerin derim..

Yanıtla02
SARI NURİ:

34 yaşında diyor. aha ankaragücü bakary kone yi aldı bi işe yaramıyor koşamıyor adam

Yanıtla02
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title