Haberler

Galatasaray, Kolarov için devreye girdi!

Güncelleme:
Abone Ol

Galatasaray'ın, Fenerbahçe'nin gözdesi Aleksandar Kolarov için transfer teklifinde bulunduğu iddia edildi.

Fenerbahçe'nin uzun süredir transfer gündeminde bulunan ancak Roma'da teknik direktör Paulo Fonseca'nın transferine izin vermediği Aleksandar Kolarov konusunda flaş bir iddia ortaya atıldı.

FONSECA TEKLİFLERİ REDDETTİ

La Gazzetta dello Sport'tan Nicolò Schira'nın haberine göre, Galatasaray ve Fenerbahçe, Aleksandar Kolarov için gün içerisinde Roma'ya teklif yaptı. Teknik direktör Fonseca'dan da onay alan Roma Sportif Direktörü Petrachi, oyuncunun satılık olmadığı cevabını verdi.

ROMA'DA 92 MAÇA ÇIKTI

Roma'nın son haftalarda performansıyla dikkat çeken Sırp yıldız ile önümüzdeki haftalarda sözleşme yenilemeyi düşündüğü de kaydedildi. 33 yaşında Aleksandar Kolarov, 2017'de Manchester City'den 5 milyon euro bedelle transfer edilmişti. Roma'da 92 maça çıkan Kolarov, 14 gol atarken, 15 asistle oynadı.

(Sporx)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Aleksandar Kolarov Galatasaray Fenerbahçe Roma Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (12)

ALİ AGA:

Birbirinizi yemeyin yabancıya gülünç olmayın bak uefa kayyum atar klüplerinize haaaaa

Yanıtla37
vatandaş:

Fb nin türkiye den aldığı futbolcularla önce Gs görüştü anlaşamayınca Fb aldı kimin iyi kimin kötü olduğu sezon içinde belli olur

Yanıtla50
...:

Rizede yatan aslan da öyleydi demi. komik olmayın ya birazcık beyninizi kullanın lütfen tabi varsaa. . .

05
paşaa:

Türk takımlarının durumu bu biri bir futbolcu ile ilgilenir diğerleri hemen devreye girer. Sanki dünyada başka futbolcu yokmuş bu şekilde bizde spor nasıl gelişecek anlamak güç. O kadar futbolcu var neden aynı kişilerin etrafında dönüp dolaşıyor hem isé yaramaz futbolcu değerine değer katıyor hemde en yüksek maliyette ülkemize geliyor. Anlamak güç.

Yanıtla03
DD:

Dem babayı alır

Yanıtla02
Ertuğrul:

Bu yeni degil ki biz hangi futbolcuyu transfer etmek istesek sazan bir takım var hemen üstüne hopluyor bakın muric de olduğu gibi kayseri sporlu deniz de oldugu gibi yetmedi başakşehir li mevlut de olduğu gibi bu oyuncularla anlaşılmış hepside GS oynamak istiyoruz demişti ne oldu sazan ezik ir takım çıkıyor ücreti yükseltiyor alıyor başarılı oluyormu durum ortada yine aynı hüsrana ugrayacaklar bekleyin görün iyikide almamışız bu futbolcuları bakın kimleri ALDIK dünya yıldızlarını

Yanıtla01
kıng:

sen olayı cok yanlıs anlamıssın bu dedıklerını yapan bır takım varda oda fb takımıdır kaldı kı saydıgın adamlara teklıfı gs yaptı parada anlasamadı ve fb takımı aldı bunda anormal bır durum yok anormal olan bu saydgın oyunculara sırf gs almasın dıye dunyaları veren alı koc vızyonunda

46
fazia:

ay çok dokunmuş bu durum sana kıyamam :)

09
Zorro:

He he

14
üsküdarlıı:

ezik benerbahçe diyorlarya kendileri´de salata saray onlardanda bir cacık olmaz yani

Yanıtla00
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title