Haberler

Galatasaray, konuk ettiği Alanyaspor'u 1-0 mağlup etti

Güncelleme:
Abone Ol

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında konuk ettiği Alanyaspor'u 1-0 mağlup etti. Sarı-kırmızılı takım, bu sonuçla namağlup liderliğini sürdürdü.

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında Alanyaspor'u konuk etti. Sarı-kırmızılı takım, taraftarı önünde rakibini 1-0 mağlup ederek 3 puanı hanesine yazdırdı.

OKAN BURUK'TAN TEK DEĞİŞİKLİK

Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, son maçın ilk 11'inde tek değişiklik yaptı.Buruk, UEFA Avrupa Ligi'nin ikinci haftasında deplasmanda Letonya temsilcisi RFS ile 2-2 berabere kaldıkları maçın ilk 11'inden sadece 1 oyuncuyu değiştirdi. Buruk, kaleci Günay Güvenç'i yedeğe çekerken cezası nedeniyle RFS müsabakasında görev yapamayan Muslera'yı 11'de oynattı.

Galatasaray, konuk ettiği Alanyaspor'u 1-0 mağlup etti

OSIMHEN YALNIZ BIRAKMADI

Galatasaray'ın Nijeryalı yıldızı Victor Osimhen, müsabakayı statta izledi. Sakatlığı nedeniyle karşılaşmada forma giyemeyen Osimhen, Alanyaspor maçını locadan takip etti.

KADIN VE ÇOCUĞA ŞİDDETE TEPKİ

Karşılaşma öncesi kadın ve çocuğa yönelik şiddete tepki gösterildi. Sarı-kırmızılı taraftarlar, İstanbul'da Ayşenur Halil ile İkbal Uzuner'in öldürülmesine tepki göstererek, "Kadına ve çocuğa dokunma" pankartı açtı. Taraftarlar, zaman zaman tezahüratlarla da şiddet olaylarını kınadı.

Galatasaray, konuk ettiği Alanyaspor'u 1-0 mağlup etti

GALİBİYET GOLÜ YUNUS AKGÜN'DEN

Galatasaray, son haftaların forma ismi Yunus Akgün ile galibiyete uzandı. Gabriel Sara'nın harika pasında savunma arkasına sarkan Yunus, kaleciyle karşı karşıya pozisyonda yaptığı aşırtma vuruşla topu filelere gönderdi ve takımını 28. dakikada 1-0 öne geçirdi. İlk yarı da bu skorla tamamlandı. Öte yandan milli futbolcu, son 4 maçta 3. golünü kaydetmiş oldu.

Galatasaray, konuk ettiği Alanyaspor'u 1-0 mağlup etti

GALATASARAY PENALTI BEKLEDİ

Galatasaray, karşılaşmanın 89. dakikasında penaltı bekledi. Ronald Sallai'nin yerde kaldığı pozisyonda hakem Mehmet Türkmen, bir müddet VAR'ı dinlese de oyunu devam ettirdi. İkinci yarıda gol sesi çıkmayınca 3 puana uzanan taraf sarı-kırmızılılar oldu.

Galatasaray, konuk ettiği Alanyaspor'u 1-0 mağlup etti

NAMAĞLUP LİDERLİĞİNİ SÜRDÜRÜYOR

Bu sonuçla ligdeki yenilmezlik serisini sürdüren sarı-kırmızılı takım, bu sonuçla puanını 22'ye yükseltti ve namağlup liderliğini sürdürdü. Konuk takım Alanyaspor ise 9 puanda kaldı. Cimbom, milli ara sonrasında Antalyaspor deplasmanına gidecek. Akdeniz ekibi ise Kasımpaşa'yı ağırlayacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Trendyol Süper Lig Galatasaray Galatasaray Yunus Akgün Alanya Futbol Spor Süper Lig Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (9)

Köksal Çelik:

Gs nin bir penaltısı verilmedi ayriyeten son dakikalarda rakip atak yaparken gs li oyuncuya faul yapıldı ama devam ettirdi, eğer atağın devamında gol olsaydı gs puan kaybedecekti ki top az farkla dışarı gitti ve kale boştu. Son iki maçtır gs yi doğruyorlar sanırım malum takım şampiyon yapılacak..

Yanıtla2139
tamer durmaz:

Koksal bu söylediklerini fb ile bjk yillardir yaşıyor gs nasil şampiyon oluyor saniyorsun mertensin attığı dirsekten dolayi kirmizi yemesi gerekiyordu onlarida söylesen keşke

Yanıtla3516
Köfteci Jardel:

Mertens'in hareketi net kırmızı kart olduğu hâlde gösterilmedi.

Yanıtla1717
Mr Wagyu:

Saplamaya devam

Yanıtla119
Hasan Kastamonulu:

bu Galatasaray'dan bir halt olmaz takım oyunu yok bireysel hatalar çok buna bir dahakem faciası eklenirse işi çok çok zor

Yanıtla82
Bozkurtlar Diriliyor:

Vafanin Özcanı kucakladigi gibi kucaklamis..

Yanıtla62
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title