Haberler

Galatasaray, Marouane Fellaini ile 5 Yıllık Protokol İmzaladı

Güncelleme:
Abone Ol

Galatasaray'ın Manchester Unitedlı Fellaini'yle Antalya'da 5 yıllık ön protokol imzaladığı ortaya çıktı. Belçikalı futbolcu, Fatih Terim'in yaz transfer sezonu için ilk transferi oldu.

Galatasaray'ın, Fellaini ile 5 yıllık sözleşme üzerine ön protokol imzaladığı ortaya çıktı.

M.United'la sezon sonu sözleşmesi bitecek olan dünyaca ünlü orta saha Marouane Fellaini'nin menajeri Antalya kampında Cimbom'la anlaşmış.

TERİM'İN İLK TRANSFERİ OLDU

Galatasaray'ın Manchester United'ın yıldız futbolcusu Marouane Fellaini ile ön protokol imzaladığı ortaya çıktı. Finansal sıkıntıları göz önünde bulunduran ve bonservisi elinde olan futbolculara yönelen sarı-kırmızılıların, İngiliz deviyle kontrat yenilemeyen Belçikalı orta saha oyuncusunun menajeriyle Antalya kampında el sıkıştığı öğrenildi. Sezon sonunda çok ciddi bir değişime gitmeyi planlayan Fatih Terim'in devre arasındaki ilk transferi de Fellaini oldu.

BEŞİKTAŞ DA İSTEMİŞTİ

Önceki gün İngiliz kaynaklı haber sitelerinde yıldız futbolcunun sezon sonunda Beşiktaş'a geleceği yazılmıştı ancak işin aslının çok farklı olduğu öğrenildi.

Futbolcunun Belçika'daki menajeri istedikleri uzun süreli kontratı Galatasaray'ın verdiğini ve Fellaini'nin de tercihini sarı-kırmızılı kulüpten yana kullandığını açıkladı.

4+1 YILLIK İMZA

Cimbom, bonservis bedeli ödemeyeceği 30 yaşındaki tecrübeli ismin işini 4+1 yıllık sözleşme teklifiyle bitirdi.

(Sözcü)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Manchester United Marouane Fellaini Galatasaray Antalya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (31)

yorumcu:

30 yaşındaki adama 5 yıl kontrat önerirsen kabul eder tabi. huzur evi mi la GS. gelmesin istemiyoruz. .

Yanıtla1010
GOMEZ:

kardesim yalniz G>S mi huzur evi tum Turk takimlari (sell by date} yani satis tarihi sona ermis oyunculari alabiliyor ! Genc oyunculara teklif 50 -150 miyon euro geciyor Avrupada . Hangi Turk kulubu bu parayi verebilir ? toplam takimlarin degeri 30-40 milyon degerini gecmez sen kalkmisin Huzur evinden bahsediorsun, sen dua et gelsin de avuc icini yalarsin Fellaninin . Turk takimalrina tavsiyem genc Turk eleman yetistirmeleri.

06
blade:

acliktan geberiyolar.Ndiaye yi satmasalar furbolcular kacacakti hepsi hala transfer pesindeler bakalim satacak neyiniz kaldi Rivadan sonra.Benim aklima geliyo bisey ama onu da yakinda satiliga cikarirlar haha ;)

Yanıtla164
Rambo Dortmund:

Bu Cinconlar borc bataginda adam gelmez yalandir Fener isterse basar alir

Yanıtla90
gs:

EĞER TUTARSA ÜLKEYE ALIŞIRSA VE FATİH HOCA NIN HIRSLI YAPISINA AYAK UYDURURSA ÇOK İŞ YAPAR. HEM ÖN LİBERO HEM STOPER HEM 10 NUMARA HEM DE SAĞ BEK TE OYNAR

Yanıtla27
gese:

forvette de oynar hatta kalede de

11
Al Turko:

Dogru Yoldasin Adamimmmmmm Gel bagrimiza basip seni efsane yapalim

Yanıtla35
hakikat:

fikret bir oyuncuyla anlaştıktan sonra aykutmuş fathmiş rızaymış fark etmez o oyuncu alacak güçte insan yoktur türkiyede nokta

Yanıtla61
liverpollu cemal:

gardaş uğurlu sayınız sekiz sizin siz işinizi bilirsiniz

04
ÇAPSIZ CEMAL:

VATAN HAİNLERİ YORUM YAPMASIN.

00
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title