Haberler

Galatasaray Medical Park Ersin Dağlı'yı Transfer Etti

Abone Ol

Galatasaray Medical Park Ersin Dağlı'yı (Erwin Dudley) transfer etti.

Galatasaray Medical Park Ersin Dağlı'yı (Erwin Dudley) transfer etti. Ocak 1981'de Amerika Birleşik Devletleri'nde doğan Erwin Dudley, Türk vatandaşlığına geçerek Ersin Dağlı ismini aldı.

Alabama Üniversitesi mezunu olan Dudley gösterdiği performans ile adını kolej tarihine yazdırmıştır. Amerikan gazeteciler birliği tarafından 2002 yılında Güneydoğu grubunda yılın oyuncusu seçilmiş ayrıca sezonun en iyi takımına seçilmiştir. Dudley arka arkaya 3.kez güneydoğu konferansı ribaunt kralı olmuştur bu Shaquille S'nealden sonraki en iyi performanstır. 129 kez maçlara ilk beşte başlayarak bu alandaki rekoru elinde bulundurmaktadır. Ayrıca tüm zamanların en çok sayı atanları sırsında (1,764) sayı ile yedinci, (1184) ribaund ile dördüncü sıradadır. Daha sonra yaptığı (43) double-double ile E-double-Double lakabını almıştır.

Ersin Dağlı daha önce Rimini, Maccabi Rishon, Türk Telekom ve Efes Pilsen takımlarında forma giydi. Dağlı, 2011-2012 sezonunda Beşiktaş Milangaz'da forma giyen oyuncu önümüzdeki sezonda Galatasaray Medical Park için ter dökecek.

2.03 metre boyundaki Dağlı uzun forvet, pivot pozisyonlarında görev alabiliyor ve atletik yetenekleri, boyalı alandaki skor ve ribaund gücü, yüksek yüzdeyle attığı orta mesafe şutu, alçak postta sırtı dönük oyunları sonrası bitiriciliği ile ön plana çıkıyor. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Amerika Birleşik Devletleri Alabama Üniversitesi Ersin Dağlı Galatasaray Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title