Haberler

Medipol Başakşehir, Galatasaray'ı 1-0 mağlup etti!

Güncelleme:
Abone Ol

Süper Lig'de 12. haftanın açılış maçında Medipol Başakşehir, Galatasaray'ı deplasmanda 1-0 mağlup etti. Turuncu-lacivertli takıma galibiyeti getiren golü Gulbrandsen kaydetti. Bu sonuçla Galatasaray'ın evindeki 41 maçlık yenilmezlik serisi son buldu.

Süper Lig'in 12. haftasında Galatasaray, sahasında Medipol Başakşehir'i konuk etti. Yaşar Kemal Uğurlu'nun yönettiği mücadeleyi Başakşehir 1-0 kazandı. Turuncu-lacivertli takıma 3 puanı getiren golü 78. dakikada Gulbrandsen kaydetti. Bu sonuçla Galatasaray'ın sahasındaki 41 maçlık yenilmezlik serisi son buldu.

Medipol Başakşehir, Galatasaray'ı 1-0 mağlup etti!

YENİ LİDER BAŞAKŞEHİR

Bu galibiyetin ardından Medipol Başakişehir puanını 22'ye yükseltti ve maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu. Galatasaray ise 19 puanda kaldı.Galatasaray önümüzdeki hafta Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek. Medipol Başakşehir ise Antalyaspor ile karşılaşacak.

Medipol Başakşehir, Galatasaray'ı 1-0 mağlup etti!

LEMİNA VE BABEL MAÇA YETİŞTİRİLDİ

Galatasaray'da sakatlıkları geçen Mario Lemina ve Ryan Babel, Medipol Başakşehir maçına ilk 11'de başladı. Ülkelerinin milli takımlarından sakat dönen Lemina ve Babel, yapılan tedavilerle karşılaşmaya yetiştirildi.

Medipol Başakşehir, Galatasaray'ı 1-0 mağlup etti!

OKAN KOCUK'UN İLK MAÇI

Kaleci Okan Kocuk, Galatasaray'daki ilk resmi maçına çıktı. Teknik direktör Fatih Terim, sakatlığı bulunan Muslera'nın yerine kalede formayı sezon başında transfer edilen Okan Kocuk'a verdi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Yaşar Kemal Başakşehir Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (26)

KSK li MESUT:

Haydi Başakşehir. Yenin şu fransız ingiliz kırmalarını...

Yanıtla2012
FRANSIZ GS VS PİLOT TAKIM GS:

2 Gs takımı karşı karşıya. Birisi Fransız ve yabancılardan oluşan Gs takımı, diğeri ise Gs nin pilot takımı. TD Gs li Okan, başkanı Gs li Göksel Gümüşdağ ve statlarının ismi Mekan basan parator Matih Terim. 2 Gs takımına da başarılar. Sonuçta 2 takım da kazanacak hangi sonuç çıkarsa çıksın.

Yanıtla257
GS bir kişinin oyuncağı mı:

Terim GS için en büyük sorun çağa ayak uyduramıyor..

Yanıtla116
Bıktırdı artık yeter .....:

GS tek adam sisteminden yani Terim den acilen kurtulmalı..

Yanıtla115
GITTTIRİ:

GEL VATANDAŞ GEL KEBABA GELLL GELLLLL

02
Fatih Terim:

UEFA kupamız var unutmayın

Yanıtla67
KSK li MESUT:

Ama paratöre helal olsun . Yıllardır iyi yemliyo bu kamilleri. Haa pardon conconları... :) :) :)

12
Gercekten gercek:

Taktik maktik yok Bam bam bam. İle Buraya kadar anlayın artık terım hoca moca degıl. . .

Yanıtla010
Uğur avcı:

Devre arası terim işi bitirir. Nasıl mı? Okan Burak’a bir telefon bitti. Maçın skoruna tek farklı olmaz ki kimse çakmasın. Okan buruk ta yalandan yere kırmızı kart görür. Demedi deme. Nerden mi biliyorum. Her sene aynı terane. .

Yanıtla63
Seko:

Hadi len

13
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title