Haberler

Galatasaray, Muslera'nın yerine gelecek kaleciyi buldu

Güncelleme:
Abone Ol

Galatasaray, 2011 yılından bu yana kalesini koruyan Fernando Muslera'nın ilerleyen yaşı nedeniyle yeni kaleci arayışına girdi. Sarı-kırmızılıların gelecek planlamasında Muslera'nın ardından kaleyi Strasbourg'ta forma giyen Djordje Petrovic'e emanet edeceği iddialar arasında.

2011 yılından bu yana Galatasaray'ın kalesini koruyan ve Sarı-Kırmızılı kulüp ile adeta özdeşleşerek taraftarın sevgilisi olan Fernando Muslera için sezon öncesi ayrılık söylentileri konuşulurken, yönetim Muslera ile olan sözleşmesini yenileyerek bu söylentilere noktayı koymuştu.

GÖRÜŞME SAĞLADI

İddiaya göre,Galatasaray'da transferin patronları İbrahim Hatipoğlu geçtiğimiz günlerde Sloven menajer Denis Selimovic'i ağırlaması söylentileri de beraberinde getirmişti. Hatipoğlu Sloven menajer ile Strasbourg'ta forma giyen 1.94'lük eldiven Djordje Petrovic için bir görüşme gerçekleştirdi. Sarı-Kırmızılılar'ın gelecek planlamasında Muslera'nın ardından kaleyi bonservisi Chelsea'de olan ve Fransız ekibinde kiralık oynayan Djordje Petrovic'e emanet edeceği iddialar arasında.

Galatasaray, Muslera'nın yerine gelecek kaleciyi buldu

Haberler.com / Abdurrahim Efe - Spor

Galatasaray Galatasaray Muslera Muslera Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (17)

Köksal Çelik:

Muslera çok laubali ve şımarık oynuyor artık. Gereksiz yere açılıyor ve topu rakibe bırakıyor. Herşeyin ve herkesin zamanı var. Onun zamanı geçti ve bir an önce emekli olup gençlere yol açmalı..

Yanıtla6377
sinan çayırcı:

Sus ergen .

2522
Murat Sari:

yahu eyüpte berke varken machesterde Altay varken ne bu yabancı hayranlığı anlamış değilim

Yanıtla7461
Emir Güler:

BAHSETTİĞİN KALECİLER GS NİN KALECİLERİ OLAMAZ

1339
Bozkurtlar Diriliyor:

kaleye vefa ile özcan geçsin. besiktasim birazda onlara koysun...

Yanıtla4814
Ser_hat:

Altay ı alın laaaa

Yanıtla3813
suskun çocuk null:

tamam laaaa

45
MUSTAFA ALİ_5635:

ALTAY CİNCON KARAKTERİNE UYMUYOR HACI.

21
Oguz Ozgul:

Rüştü Reçber volkan Demirel Şenol Güneş kaleci antrenörü olmadığı sürece Türkiye'den kaleci çıkmaz

Yanıtla1713
Cengiz han:

seyrettim zeki ve çevik .bide ahlaklı ise kesin olur.sırp olmasıda bizde sıkıntı olmaz gerisini kendi bilir.GS nin kaleci geleneği bozulmamalı zaten kötü olan bizde durmaz.altay var maşallah geçen maçta on numaraydı

Yanıtla154
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title