Haberler

Galatasaray, Nicola Zalewski transferini bitirdi! İşte bonservis bedeli ve maaşı

Güncelleme:
Abone Ol

Kerem Aktürkoğlu ve Wilfried Zaha'yı gönderen Galatasaray, kanat transferinde mutlu sona ulaştı. Sarı-kırmızılılar, Roma'nın sol kanat oyuncusu Nicola Zalewski'yi kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Bonservisi 10 milyon euro olan Zalewski, 4 yıllık sözleşmeye imza atacak ve yıllık 2 milyon euro kazanacak. Cimbom'un, Polonyalı yıldızın transferini kısa süre içerisinde resmen açıklaması bekleniyor.

Galatasaray, Victor Osimhen'in ardından İtalya'dan bir transfer daha yapmaya hazırlanıyor. Kerem Aktürkoğlu ve Wilfried Zaha'yı gönderdikten sonra kanat transferi için çalışmalarını yürüten sarı-kırmızılılar, Roma'da forma giyen sol kanat oyuncusu Nicola Zalewski transferinde mutlu sona ulaştı.

RESMİ AÇIKLAMA BEKLENİYOR

Galatasaray, Nikola Zalewski'nin transferi için futbolcunun kendisi ve kulübü Roma ile her konuda anlaşma sağladı. Cimbom'un ödeme planlarının konuşulduğu transfer için ilerleyen saatlerde resmi açıklama yapması bekleniyor.

SÖZLEŞME DETAYLARI

Galatasaray, Zalewski'nin transferi için İtalyan ekibi Roma'ya 10 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek.2 yaşındaki sol kanat oyuncusu, sarı-kırmızılılara4 senelik imza atacak ve yıllık 2 milyon euro maaş alacak.

ROMA KARİYERİ

2021 yılından bu yana Roma'nın A takımında forma giyen Zalewski, İtalyan ekibinde çıktığı 109 maçta 2 gol attı ve 7 asist yaptı. Zalewski bu sezon ise 3 maçta 142 dakika süre aldı. Güncel piyasa değeri 12 milyon euro olarak gösterilen Polonyalı yıldızın İtalyan ekibiyle olan sözleşmesi gelecek yıl sona eriyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Kerem Aktürkoğlu Wilfried Zaha Galatasaray Galatasaray Futbol Spor Roma Roma Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (15)

pusatalfa:

GS yaptığı transfer ve ücretlerini açıklarken FB ise gizli tutuyor acaba allem kallem işleri mi dönüyor

Yanıtla3545
Ensar Tayfur:

?????????? icardi nin Maaşı kaçtır. bonservisi. zahanin maliyeti ne kadar.

1218
Selim AYDOĞAN:

Fgslılar kişi kendinden bilir işi

68
Baba Yabgu:

2 yaşında iyiymiş büyütür satarsınız

Yanıtla668
huseyin eskin:

:D

00
Emir Güler:

YARIM KEREM BİLE ETMEzzz

Yanıtla1253
Köksal Çelik:

Fiyat performans olarak tartışmasız en iyi transferleri Galatasaray yapıyor. Tutmayan transferler elbet olacak ama bu diğerlerinde çok daha fazla sadece yandaş medya konuşmuyor..

Yanıtla2429
no NAME:

sen kerem akturkogluna barıs alpere berkan kutluya kerem demırbaya 1 mılyon euro verme takımı tasısınlar. yureklerını ortaya koysunlar. ustunede tukaka edilsinler.. zaha ıcardı tete zıyech ndombele auer vınıcıus jelert sara 10 -20 mılyon eurolar verın torreıa davınson mertens paranın hakkını verenler ....nelson ve muslerada ha işte

Yanıtla830
Arif Kadiroğlu:

Galatasaray, Zalewski'nin transferi için İtalyan ekibi Roma'ya 10 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek.(2 yaşındaki sol kanat oyuncusu) Derken ?

Yanıtla724
Kazim Akgün:

22 yaş be alaka onamı takıldın

17
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title