Haberler

Galatasaray, Okan Buruk'un sözleşmesini 2 yıl uzattı

Güncelleme:
Abone Ol

Galatasaray, Okan Buruk'un sözleşmesini 2 yıl uzattı. Sarı-kırmızılılar, Buruk için yarın imza töreni düzenleneceğini açıkladı.

Süper Lig devi Galatasaray'dan üst üste 2 şampiyonluk kazanan teknik direktör Okan Buruk'un yeni sözleşmesi için açıklama geldi.

İMZA TÖRENİ DÜZENLENECEK

Sarı kırmızılı takım, başarılı teknik adam için yarın imza töreni düzenleneceğini duyurdu. Kulüpten yapılan açıklamada, "Teknik Direktörümüz Okan Buruk'un imza töreni, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Aydın Özbek'in katılımıyla 7 Haziran 2024 Cuma günü saat 11.00'de Ali Sami Yen Spor Kompleksi RAMS Park'ta gerçekleştirilecektir." ifadeleri kullanıldı.

BURUK'UN 2 YILLIK KARNESİ

Galatasaray, 50 yaşındaki teknik direktör yönetiminde iki sezonda 190 puan topladı. Sarı kırmızılılar, bu süreçte oynadığı 74 maçta 61 galibiyet, 7 beraberlik ve 6 mağlubiyet aldı.

Haberler.com / Alper Kızıltepe - Spor

Galatasaray Galatasaray Okan Buruk Okan Buruk Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (13)

FA null:

Okan iyi direktör değil hakemlere dua etsinler

Yanıtla8423
Ömer Can:

parada ve boş zamanda israfta bir numara olan ülkemiz

12
Muharrem Dink:

Hadi ordan kiytirik.

00
SüLeyman Kiyağ:

Futbolcu iken yetmedi , birde teknik direktör olarak rakiplerin canını yakıyor .

Yanıtla1569
Veysel null:

Bu sene adam gibi bir kadro kurulmazsa şampiyonluk göz göre göre febeye verilmiş olunacak. Okan hocanın sözleşmesini uzatmanın da bi anlamı kalmamış olacak maalesef

Yanıtla933
Sinan Bulduk:

Fener bu biten sezondan daha güçlü nasıl olacak ? 99 puanla ikinci oldular..Üst üste kaç maç kazandılar , kaç hafta lider kaldılar , gelene 3 gidene 5 attılar..Bedavadan penaltılarla , lehine çıkmayan kırmızı kartlarla…Merak etme MAYIS’lar GS’nindir..

1621
Veysel null:

Ve açıkçası sonucu net bir şekilde belli olan bir ligi de takip etmem. Sadece şampiyonlar Ligi'ni takip ederim o kadar , süper lig i takip etmem eğer fener açık ara güçlü olursa

127
Ömer Can:

futbol boş iş zaman kaybı ve afyon gibi beyin uyuşturuyor uzak durmak lazım

11
Rıdvan Polat:

Okan hocamıza güvenimiz tam ve sonsuz sadece yönetimden ricam hocanın istediği futbolcuları alın

Yanıtla1220
Ahmet null:

ettiği küfür için özür dilemesi gerekmez mi?

Yanıtla76
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title