Haberler

Galatasaray, Omar Elabdellaoui'nin sözleşmesini donduracak

Güncelleme:
Abone Ol

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, yılbaşı gecesi elindeki havai fişeğin patlaması sonucu talihsiz bir kaza geçiren Norveçli futbolcu Omar Elabdellaoui ile ilgili kararını verdi. Sarı-kırmızılılar, Omar'ın sözleşmesini dondurarak sağ bek pozisyonuna takviye yapacak.

Galatasaray'ın Norveçli futbolcusu Omar Elabdellaoui, yılbaşı akşamı talihsiz bir kaza geçirmişti. Elinde havai fişek patlayan ve gözlerinden yaralanan Omar'a özel damlalarla medikal tedavi uygulanıyor.

29 yaşındaki oyuncuyla ilgili merak edilen konulardan biriyse futbol kariyerine devam edip edemeyeceği oldu. Norveçli oyuncunun kesin durumu sezon sonunda belli olacak.

SÖZLEŞMESİ DONDURULUYOR

Sabah'ın haberine göre Galatasaray, yabancı kontenjanını açma adına Omar'ın lisansını askıya alacak ve sağ beke takviye yapmaya çalışacak. Omar'ın 650 bin Euro olan ikinci yarı ücretinin tamamının ödeneceği öğrenilirken, 29 yaşındaki futbolcu Instagram hesabından açıklama yaptı.

Norveçli sağ bek paylaşımında "Sadece eşim ve çocuklarımla hoş vakit geçirmek istemiştim, talihsiz bir kaza geçirdim. Dualarınız sayesinde bu sınavı geçeceğim. Daha güçlü döneceğim, söz veriyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Omar Elabdellaoui Galatasaray Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (11)

eleştirel bakış:

omarın arkasında durdugu soylenen galatasaray bu mu??? şimdi hem hastanelik oldu hem de para alamayacak mı bu arkadaş? vefa eskiden buyuk bır futbol takımıydı. peki şimdi?

Yanıtla147
sami düz:

milyonlarca dolar aldığı takım, ona bu parayı her alanda kendine iyi bakması için veriyor. mesela sen benim personelim olsan bu zihniyetle sana ekmek vermem.

48
raffet:

muhtemelen fakirsin ve bir baltaya sap olamamış birisin. modası geçmiş sokak arası argümanlarını al ve kahvehaneye okey masana geri dön.

26
KARŞIYAKALI:

Ciddi ciddi okumadan yorum yapmışsınız. İkinci devredeki ücretinde hepsini ödeyeceğini takımda eksiklik yaşanmaması maksadıyla dondurduklarını anlatıyor ama bizim milletimiz çok bilmiş olduğundan okumadan yorum yapar ancak :/

35
aslankral:

klavye cahili

21
BOŞ ADAM:

O kadar boşsun ki , okumadan yada okuduğunu anlamadan yazıp çiziyorsun asalaksın. hatta parazitsin.

20
ahmet:

cahil adam, iş kazası geçirmemiş ki adam

01
Hakkı Bafralı:

Öncelikle kendisine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Ancak dondurmak değil kardeşim sözleşmesi haklı sebepten tek taraflı feshedilmeli ve ücret ödenmemelidir. Yaptığı bu tedbirsizce davranışın cezasını Klüp değil bizzat kendisi ödemelidir. Yeter artık yattıkları yerden para aldıkları.

Yanıtla314
aa:

profesyonel bir sporcunun yapmaması gereken haraket ve sorumsuzlugu klüp ödememeli. . . . . . . . . .

Yanıtla17
:

adam maçda veya antremanda sakatlanmamış veya rahatsızlanmamış ki , ben olsam ödemem. . . . . . .

Yanıtla00
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title