Haberler

Galatasaray Şampiyonluğu Garantiledi

Güncelleme:
Abone Ol

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray, ligin bitimine bir hafta kala 76 puanla şampiyonluğu garantiledi.

Ve Galatasaray şampiyon! Sarı kırmızılılar, Süper Lig'deki 20. şampiyonluğuna ulaştı! Sarı kırmızılılar böylece Fenerbahçe ile girdiği 4. yıldız savaşını da kazandı!

Beşiktaş'ı yenip 76 puana yükselen ve 70 puanlı takipçisi Fenerbahçe'nin İstanbul Başakşehir ile oynayacağı maçı beklemeye geçen sarı kırmızılılar, Fatih Terim Stadı'ndan gelen haberle şampiyonluğa ulaştı!

3'TEN SONRA 4. YILDIZ SAVAŞI DA CİM BOM'UN!

20. şampiyonluğuna ulaşan Galatasaray, 4. yıldızı takmaya da hak kazandı.

Geçen sezon Fenerbahçe'nin 19. şampiyonluğa ulaşıp Galatasaray'ı yakalamasının ardından ezeli rakipler arasında 4. yıldız yarışı kızışmıştı. Her iki kulüpte de tüm motivasyon 4. yıldızı göğsüne takmaktı. Bu amansız savaşta zafer sarı kırmızılı ekibin oldu.

Diğer yandan Cim Bom 3. yıldızdan sonra 4. yıldızı da ezeli rakibi Fenerbahçe'den önce takmış oldu.

"ŞAMPİYONLUK TÜM GALATASARAYLILARA KUTLU OLSUN"

Galatasaray'ın yeni başkanı Dursun Özbek, 4. yıldızı getiren şampiyonluğun ardından açıklamalarda bulundu. "Bütün Galatasaraylılar çok mutlu" diyen Özbek, "Bugün şampiyonluğumuzu ilan edebiliriz demiştim ve öyle oldu. Bu şampiyonlukta emeği geçen; bütün sporcularımıza, teknik heyetimize, yönetimimize, taraftarımıza teşekkür ediyorum. Dün bir taraftarımızı kaybettik, keşke o da yaşasaydı. Bu şampiyonluğumuzu kutluyoruz; ama içim sızlıyor. Keşke o da yaşasaydı da o da şampiyonluğu görseydi. Şampiyonluğu ona armağan ediyorum. Şampiyonluk tüm Galatasaraylılara kutlu olsun" ifadelerini kullandı.

"GELENEK BOZULMADI"

Şampiyonluk nasıl geldi sorusuna ise Dursun Özbek şu yanıtı verdi, "Göreve geldiğimizin hemen ertesinde Hamza Hoca'yı göreve çağırdık. Hamza hoca bağrımızdan çıkmış bir aslanımız. Bu camianın bütünmleşmenin başarısıdır. Düşünün ki Galatasaray'da bir yılda üç yönetim değişti. Galatasaray ilklerin takımıdır. Gelenek bozulmadı" diye konuştu.

"ANAMIZIN AK SÜTÜ GİBİ HELAL"

Şampiyonluğun ardından camianın çok rahatladığını dile getiren Özbek, "Bütün bunların ardından herkes çok rahatladı. Dolayısıyla bu şampiyonluğun keyfini doya doya yaşamak istiyoruz. Bu şampiyonluğu kutlamak istiyoruz. Anamızın ak sütü gibi helal. Bütün taraftarlar şampiyonluğu kutlasın. Yer gök sarı-kırmızı olsun" dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Galatasaray Fenerbahçe Beşiktaş İstanbul Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (189)

Balayı sporMobil-IOS:

Şuan çok mutluyuz yaşasın ak parti ????

Yanıtla127
semihmobilWeb@haberler.com:

O kadarrrrrrrrrrrrrrrr

Yanıtla316
yazar:

demek şampiyon olmak için gezi olaylarına karışmamak ve sarayda sayın Cumhurbaşkanı''nı A. Albayrak başkanlığında ziyaret etmek ve Y. Demirören''in federasyon başkanı olması gerekirmiş. Tebrikler cimbom

Yanıtla180
kaymakçı:

paşa oldunuz şikeci cinconlar

Yanıtla135
yunus:

isterse 10 yıldız alsın. Bu, şampiyonlar liginde 1 puan alarak elenip bizi rezil eden ve 2 milyar dolar borcu olan Gs''nin iflas edeceği gerçeğini değiştirmez.

Yanıtla151
13bitlislimobilWeb@haberler.com:

Hakemleri tebrik ederim. Gene besiktastan bir şampiyonluk aldılar

Yanıtla79
CccMobil-IOS:

Avrupada 4 e bagla gel sampion ol ezikler sizi

Yanıtla133
OSMAN:

Şampiyon Galatasaray fener ağlamaaaaaaaaa

Yanıtla214
SOSmobilWeb@haberler.com:

Selam durun kuşlar genaral geldi

Yanıtla115
FbMobil-IOS:

Helal sana kanaryam , insallah seneye

Yanıtla133
Tüm 189 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title