Haberler

Galatasaray Taraftarı Üzülecek!

Abone Ol

Galatasaray için sadece Türkiye'den değil Avrupa'nın her köşesinden transfer iddiaları gelmeye devam ediyor.

Ara transfer dönemi için çalışmalara başlayan Galatasaray için sadece Türkiye'den değil Avrupa'nın her köşesinden transfer iddiaları gelmeye devam ediyor. İngiltere üzerinden gelen Andrei Arshavin ve Tomas Rosicky haberleri sarı-kırmızılı yönetim tarafından yalanlanırken, bir yalanlama da Abdül Kader Keita ve Jaja için geldi.

Ara transfer döneminde kadroda direkt olarak oynayabilecek oyuncular transfer edebilmek için fikir birliğine varan sarı-kırmızılı yöneticiler, Al Sadd tarafından yüksek bir bonservis bedeli talep edilen Keita'nın yeniden Florya'ya dönmesinin mümkün olmadığını belirtti.

Keita'nın yanı sıra son dönemde çeşitli basın yayın organlarında yer alan "Galatasaray, Jaja'yı istiyor" haberlerini de kesin bir dille yalanlayan sarı-kırmızılı idareciler, şu ana kadar bu yönde bir transfer girişiminin olmadığını de deklare etti.

Galatasaray taraftarının sansasyonel bir transfer beklentisi içerisine girmemesi gerektiğini belirten sarı-kırmızılı kulübün transferdeki yetkili isimleri, "Yüzde 90 büyük bir transfer olmayacak. Kadro şu anda yeterli ve bir transfer yapılacaksa da bu 11'de direkt olarak oynayabilecek isimler üzerinden olmalı" ifadelerini kullandı.

Abdül Kader Keita'nın yeniden sarı-kırmızılı takımın formasını giymesi için büyük bir kampanya başlatan ve mikro blog sitesi twitter üzerinde "#taraftarcildirdikeitadiyor" hashtagı etrafında kenetlenen sarı-kırmızıların bu talebi sarı-kırmızılı yönetim tarafından olumlu karşılanmadı.

Kaynak: Sporx.com / Spor

Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title