Haberler

Galatasaray ve Trabzonspor'dan Fikstür Değerlendirmesi

Abone Ol

Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu fikstür çekimi tamamlanırken, Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahim Albayrak, Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Temel Soyyiğit ve Eskişehirspor yöneticisi Ekrem Birsen çekilen fikstürü değerlendirdi.

Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu fikstür çekimi tamamlanırken, Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahim Albayrak, Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Temel Soyyiğit ve Eskişehirspor yöneticisi Ekrem Birsen çekilen fikstürü değerlendirdi.

Ataköy Olimpiyatevi'nde gerçekleştirilen kura çekiminin ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan Abdurrahim Albayrak, tüm takımlara başarılar dileyerek, "8 takımımıza da başarılar dileyerek, centilmence maçlar geçmesini temenni ediyorum. Türkiye'de ilk kez uygulanan Play-off sisteminin ilk maçlarını bu hafta oynayacağız. Tüm taraftarların sakin olmasını, sadece takımlarını desteklemelerini, televizyon başında izleyen insanların da statlardaki çocukları ve eşleri için endişe duymadığı karşılaşmalar

olmasını diliyorum. İnşallah öyle de olacaktır. Biz yöneticiler böyle demeçler verirsek bu sene ilk defa uygulanan ve bundan sonra da kaldırılmasını temenni ettiğimiz Play-off sistemi hiç kimsenin burnu bile kanamadan sonuçlanmasını diliyorum. Türk futboluna hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Albayrak, Felipe Melo'nun durumunun ne zaman netlik kazanacağı konusunda ise Fatih Terim'in raporunu beklediklerini belirterek, "Teknik direktörümüz Fatih Terim, Melo konusunu tüm içtenliğiyle anlatmıştır. Bunun tekrar bana sorulmasını doğru bulmuyorum. Hocamız ne rapor verirse bizim için o önemlidir" ifadelerini kullandı.

SOYYİĞİT: "SÜPER FİNAL ÖNCESİNDE NEDEN CEZA VERİLDİĞİNİ ANLAMIŞ DEĞİLİZ"

Spor Toto Süper Final fikstürünü değerlendiren Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Temel Soyyiğit, hedeflerinin Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu'nu 2. tamamlayabilmek olduğunu söyledi.

Fikstür çekiminin ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan Temel Soyyiğit, Türk futbolu için en hayırlı şekilde bu maçların geçmesini temenni ederken, "İlk önde Türk futboluna hayırlı olmasını diliyorum. İlk defa uygulanan bir sistem. Oynayıp göreceğiz. 6 dev karşılaşma yapılacak. İnşallah bütün takımlara hayırlı olur. Şampiyonluk Grubu ve Avrupa Ligi Grubu'ndan mücadele edecek 8 takıma başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Fenerbahçe derbisindeki saha olayları nedeniyle aldıkları 2 maç seyircisiz oynama cezasının Spor Toto Süper Final'de uygulanacak olmasına tepki gösteren Soyyiğit, küfürden dolayı alınan saha kapatma cezalarının gelecek sezona bırakılmasına vurgu yaparken, "Seyircimizi teskin edici mesajlar vermek istemiyorum. Bizim seyircimiz tepkisini dışarı yansıttı. Tasvip etmediğimiz olaylar ama bu kadar da büyütülecek olaylar olduğunu düşünmüyorum. Bütün derbilerde bunlara şahit oluyoruz. Süper Final öncesinde bize

bu cezanın neden verildiğini anlamış değiliz" dedi.

Kendileri için en iyi hedefin ikincilik olduğunu ifade eden Soyyiğit, ikinci olup Şampiyonlar Ligi elemelerine gitmeleri durumunda büyük başarı yakalayacaklarını söyledi.

Öte yandan fikstür çekiminin ardından İHA muhabirinin sorularını yanıtlayan Eskişehirspor yöneticisi Ekrem Birsen, Eskişehirspor olarak hedeflerinin Avrupa Grubu'nu lider bitirerek Şampiyonluk Grubu'nun 4.'sü ile final müsabakası yapmak olduğunu ifade etti. Eskişehirspor'un Avrupa kupalarından Eskişehir'i temsil edeceğine inancını vurgulayan Birsen, önümüzdeki 40 günlük zaman diliminde kendilerini zor maçların beklediğini belirtti.

Bu arada, fikstür çekiminde yer alan Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Alaeddin Yıldırım ile Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, basın mensuplarına herhangi bir açıklama yapmadan fikstür çekiminin yapıldığı salondan ayrıldı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Abdurrahim Albayrak Temel Soyyiğit Trabzonspor Galatasaray Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title