Haberler

Galatasaraylı taraftarlar Kadıköy'e Kur'an-ı Kerim ile geldi

Güncelleme:
Abone Ol

Fenerbahçe-Galatasaray derbisi öncesi, sarı-kırmızılı taraftarlar Kadıköy'e geldi. Karşılaşma öncesinde sarı-kırmızılı taraftarlar, Kadıköy'e hareket etmek için RAMS Park'tan ayrıldı. Bir taraftarın Kadıköy'e Kur'an-ı Kerim ile gelmesi dikkatlerden kaçmadı.

Trendyol Süper Lig'in 6'ncı haftasındaki derbide Fenerbahçe ile Galatasaray Ülker Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Galatasaraylı taraftarlar, Kadıköy'e giriş yaptı.

Sarı-kırmızılı taraftarlar takımlarına destek olmak için toplam 28 otobüs eşliğinde tezahüratlarla karşılaşmanın oynanacağı Ülker Stadyumu'na hareket ettiler. Stat çevresinde büyük coşku yaşayan taraftarlar, karşılaşma öncesi tezahüratlarla takımlarını destekledi.

KADIKÖY'E KUR'AN-I KERİM İLE GELDİ

Sarı-kırmızılı taraftarlardan birinin Kadıköy'e Kur'an-ı Kerim ile gitmesi dikkat çekti. Fanatik taraftarın o anları kısa sürede binlerce etkileşim aldı.

Haberler.com / Alper Kızıltepe - Spor

Galatasaray Galatasaray Fenerbahçe Fenerbahçe Kadıköy Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (11)

Oguz Ozgul:

Hatim indir seniz fayda yok fener alacak maçı

Yanıtla4831
Sihirbazın Çırağı:

Mazinde bir tarih yatar, yaşa fener bahçe... ne kadar kutsal metin varsa getirin size yaramayacak Aslanlar.

Yanıtla346
Mert Kalyoncu:

Futbol gibi bir oyuna dini alet etmek doğru mu? Bahis, faiz, haram para ne ararsanız var endüstriyel futbolda. Bu yapılan saygısızlıktır.

Yanıtla038
Tandogan Dogan:

korkularindan ne yapacaklarini sasirdilar

Yanıtla1914
Cengiz Aktaş:

Ben de Galatasaray'lıyım. Fanatizmi o kadar çok özümsemiş ki bizim taraftar grubu... Kur-an ile maça gitmek ne demek be? Kur-an ki, Dünyalık işlereden sizleri uzak tutmak için tavsiyelerde, uyarılarda bulunur. Böyle bir saçmalık ancak böyle bir toplumda yaşanır. Yenilirsek Kur-an da işe yaramıyor deyip aptalca bir görüşe meyledilecek. Yenersek de aynı aptallığı Kur-an'ın mucizesi bir futbol karşılaşmasının sonucuyla bağdaştırılacak. Allah'ım, ilmimizi arttır! Sana edeceğim tek yakarış budur. :)

Yanıtla019
Köksal Çelik:

Napsın malum takım gibi ateist mi olsun

Yanıtla511
Naci Büyükkal:

Kur'an'ı Kerim götürdüyse, Fenerbahçe kaybedecek :DDDDDDDD

Yanıtla35
Doğrucu:

Kuran olmuş oyuncak :))

Yanıtla42
Oktaykurt:

Fetö Hocaları demiştir.

Yanıtla22
Baris Koc:

birileri ataturkun askerleri. birileri seytan oyununa kuranikerim hepsi oyun bunlarin

Yanıtla00
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title