Haberler

Galatasaraylılar kahrolacak! Cimbom'a Icardi'den kötü haber

Güncelleme:
Abone Ol

Adana Demirspor karşılaşmasının 25. dakikasında sakatlanarak oyundan çıkan çıkan Mauro Icardi'den Galatasaray'a kötü haber geldi. 1 ay sahalardan uzak kalması beklenen yıldız golcünün sakatlığını atlatması 1.5-2 ay sürebilir.

Milli aranın ardından Trendyol Süper Lig'de Çaykur Rizespor'u konuk edecek olan Galatasaray'a Mauro Icardi'den kötü haber geldi. Arjantinli golcü, Adana Demirspor karşılaşmasının 25. dakikasında sakatlanarak oyundan çıkmıştı.

SAHALARA DÖNMESİ 2 AYI BULABİLİR

1 ay sahalardan uzak kalması beklenen yıldız santrforun sakatlığını atlatması 1.5-2 ay sürebilir. Yıldız oyuncu, bu sezon Süper Lig'e çıktığı 3 maçta 1 gol ve 1 asist katkısı sunarak iyi bir başlangıç yapmıştı.

ÇİFT FORVETLİ SİSTEM BEKLEMEDE

Teknik direktör Okan Buruk'un çift forvet planı için Mauro Icardi'nin dönüşünü bekleyeceği belirtildi. Bu durumda Osimhen'in tek santrfor olarak ilk 11'de yer alması bekleniyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Adana Demirspor Adana Demirspor Mauro Icardi Mauro Icardi Galatasaray Galatasaray Rizespor Futbol Spor Süper Lig Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (12)

Melike Taştan:

Osimhen var artık icardi abimizin de bizim de içimiz rahat. Günü geldiğinde icardi yi yine bağrımıza basarız ilk 11 de görürüz onu :)

Yanıtla6064
sedat :

Max gs

10
Doğru Söz:

Icardi 2 aylığına Arjantin takımlarından wanda spora kiralandı. Orada top koşturacak.

01
Emre null:

bir gün elbet özgürlüğünuze kavusacaksiniz Cennette bağlarda saraylarda dolasacaksiniz ne yanınızda laiklik Ne Alkol ne serbest piyasa ne Kur ne geçim derdi ne hastalık ne de sıkıntı olacak Yalniz yuce Rabbiniz olacak Yalniz yuce Rabbiniz sabredin iyilik de sebat edin

Yanıtla1625
Eko cCc:

Icardi’ye mi bu yorum?

00
Fedai-14:

ıcardi ve gs adına yapılan hiçbır habere ıtibar etmıyorum ve %100 spekülatif ve yalan oldugunu cümle alem biliyor

Yanıtla923
Sedat Marankoz:

Arjantin tatili uzun sürecek desene :)

Yanıtla625
Tandogan Dogan:

dunyanin batmadigina dua edin

Yanıtla611
İsmail Kavas:

Lavuk oynamak istemiyor siz ne anlatıyorsunuz bilerek oynamıyor

Yanıtla19
sedat :

Yerine alınan osimhen de kronik sakat. Geçen sezonun yarısında anck oynadı.

Yanıtla15
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title