Haberler

    Gaziantepli Şenol Can: Fenerliler Bile Penaltı Olmadığını Söyledi

    Güncelleme:
    Abone Ol

    Gaziantepsporlu futbolcu Şenol Can, 1-0 kaybettikleri Fenerbahçe maçında Gökhan Gönül'ün penaltı pozisyonu için "Fenerliler bile penaltı olmadığını söyledi" dedi.

    Fenerbahçeli futbolcu Gökhan Gönül'ün düşmesinin ardından penaltı kazanan rakiplerinin bu golle kazanmasının ardından Gaziantepsporlu futbolcu Şenol Can, sarı-lacivertli isimlerle ilgili çarpıcı bir iddia ortaya attı.

    "FENERBAHÇELİ ARKADAŞLAR PENALTI OLMADIĞINI SÖYLEDİ"

    Beyaz TV'ye konuşan Şenol Can, Fenerbahçeli bazı futbolcuların pozisyonun penaltı olmadığını itiraf ettiğini söylerken, "Çoğu Fenerbahçeli arkadaşlar penaltı olmadığını söyledi. İsim vermeyelim. Kolay verilmiş penaltı. Gökhan da bunu kullandı. Hakeme teşekkür etti. Neyse canları sağolsun. Fenerbahçe ceza sahası içerisinde biz böyle düşsek penaltı verilir miydi? Biz önümüze bakıyoruz. Bundan sonra Fenerbahçe'ye başarılar diliyoruz. Fenerbahçeli futbolculara söyleyecek bir şey yok" ifadelerini kullandı.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Gökhan Gönül Fenerbahçe Şenol Can Spor Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    1000

    Yorumlar (29)

    atakan akbulut:

    BU FENWLİLER ALIŞIK HARAM KUPALAR VE ŞAMPİYONLUKLAR ALMAYA YÜZLERİNE TÜKÜRSEN YAĞMUR YAĞIYO ZANNEDERLER :)

    Yanıtla1318
    recoo:

    atakan kardaş, eskişehir ve ankaragücü sana bir şeyler hatırlatıyormu acaba?

    00
    ramazan:

    BU HIRSIZLIK GÖKHAN GÖNÜL GİBİ TEMİZ BİR FUTBOLCUYA HİÇ YAKIŞMADI. BUNDAN SONRA ADIN HIRSIZ GÖKHAN. DİEGO GİBİ BİR FUTBOLCU BİLE BAŞLAMIŞ KENDİNİ YERE BIRAKMAYA ? BENCE SORUN FORMADA. . . .

    Yanıtla1020
    sads:

    bence feneri çekememezslik var burda :)

    00
    kerim:

    o süratle kaleye inen bir futbolcuya dokunsan bile dengesini bozup düşürürsün ve topla ilgin bile olmadan adamı düşürüp yüzde yüz golü önlemiş olursun premier ligde bu hareketlere tereddütsüz penaltı veriyorlar

    Yanıtla198
    atakan akbulut:

    şikeci şeref yoksunları iş başında yine :)

    Yanıtla123
    savas44:

    Gene başladılar hakemlerle maç almaya. Aynı penaltı G. Antep''e verilseydi AZİZE YILDIRIM şimdi bi tarafını parçalıyor ve sağa sola tehditler savuruyor olurdu. . .

    Yanıtla317
    fb:

    noldu len acımı geldi

    Yanıtla106
    Yusuf D.:

    BJK-GS maçında top Olcay''la Semih arasından dışarı çıktığında hakem aut vermiş, ancak Semih topun kendisinden çıktığını söyleyerek hakemi yanlış karar vermekten kurtarıp. . kararın kendi takımı GS aleyhine kornere çevrilmesini sağlamıştı, hakem C. Çakır ve Almeida Semih''i tebrik ettiler bu dürüstlüğü için. . hatırladınızmı. FB''de tek delikanlı gördüğüm Gökhan''danda beklerdim böyle bir dürüstlüğü ama. . nerede. FB''ye giden bozuluyor.

    Yanıtla510
    hakan yılmaz:

    yapma o zaman yok küçük dokundum yok büyük dokundum adam önünde tutma o zaman futbol ayakla oynanıyo elle değil sen git amerikan futbolu oyna ve ağlamayıda kes

    Yanıtla86
    Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title