Haberler

    Gaziantepspor, Muhammet Demir İçin 6 Milyon Euro İstedi

    Güncelleme:
    Abone Ol

    Gaziantepspor, Muhammet Demir'i isteyen Galatasaray'dan 6 milyon Euro talep etti. Sarı-Kırmızılılar, fiyatı duyunca görüşmeler başlamadan masadan kalktı.

    Galatasaray bir yandan ikinci yarı hazırlıklarını sürdürürken, bir diğer yandan da transfer çalışmalarına hız veriyor. İkinci yarı ve özellikle de gelecek sezon planlamasını şimdiden hazırlayan teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun yönetime sunduğu listedeki oyuncuların kulüpleriyle temasa geçilmeye başlandı.

    İSTANBUL İŞTAH KABARTIYOR

    Son yıllarda İstanbul kulüplerinin transferde amansız bir rekabete girmesi, Anadolu kulüplerinin de iştahanı kabartmış durumda! Mehmet Topuz, Tabata, Amrabat, Alper Potuk, Tarık Çamdal gibi isimlere değerinin belki de çok üstünde paralar ödeyen 3 büyüklerin bu politikası Anadolu'nun, yıldızı az da olsa parlayan futbolculara uçuk rakamlar istemesine neden oluyor.

    MUHAMMET DEMİR İÇİN 6 MİLYON EURO!

    Bunun son örneklerinden biri de Muhammet Demir oldu. Son senelerde genç yaşında Gaziantep'te iyi bir performans sergileyen Muhammet için ilk önce Fenerbahçe'nin adı geçti. İsmail Kartal'ın çok istediği belirtilen futbolcu için Antep'in yüksek bonservis istemesi ve yabancı kuralının kalkacak olması Fenerbahçe'nin vazgeçme aşamasına gelmesini sağladı.

    Hamza Hamzaoğlu'nun da listesinde olan 23 yaşındaki 'yıldız adayı' için nabız yoklayan Galatasaray yönetimi, 6 milyon euroluk fiyatı duyunca, görüşmeler başlamadan bitti. Tarafların sezon sonu tekrardan görüşmesi bekleniyor. Muhammet Demir'in Antep ile olan sözleşmesi Haziran 2017'de sona eriyor. Oyuncu daha önce verdiği bir röportajda hedefinin İspanya'da futbol oynamak olduğunu söylemişti.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Muhammet Demir Gaziantepspor Galatasaray Spor Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    1000

    Yorumlar (6)

    Ahmet cakarMobil-ANDROID:

    bu ulkenin kendi para birimi yokmu? euro uzerinden Turk futbolcusu transfer oluyor..

    Yanıtla220
    FortiusMobil-IOS:

    Seneye yerli oyuncular pazarda soğan satacak

    Yanıtla019
    SİNAN ENGİN:

    ONUDA TANIRIM PIRLANTA GİBİDİR

    Yanıtla72
    EmrahMobil-IOS:

    Sizin havaniz bitti anadolu klupleri artik yok oyle 5 kurusa 1 kofte :)

    Yanıtla09
    üşüyen adam:

    yine aynı hata alma kardeşim bırak kalsın bakalım 600 bine satabilecekler mi

    Yanıtla07
    üşüyen adam:

    tamam işte takım ismi vermeyerek gizemli bir hava oluşturmuş. şimdi merak ettim valla Real Madrid mi Barcelona mı acaba ?

    Yanıtla01
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title