Haberler

Gaziantepspor, Teknik Direktör Derelioğlu ile Anlaştı

Güncelleme:
Abone Ol

TFF 1. Lig ekiplerinden Gaziantepspor, teknik direktör Oktay Derelioğlu ile anlaştı.

Zor günler geçiren Gaziantepspor, teknik direktör Oktay Derelioğlu ile anlaştı.

Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, Derelioğlu'nun göreve getirildiği belirtilerek "Teknik direktörümüz Oktay Derelioğlu ve yardımcılarına yeni görevlerinde başarılar dileriz." denildi.

GAZİANTEPSPOR LİGİN İLK YARISINI4 PUANLA TAMAMLADI

Ligde sezonun ilk yarısını 4 puanla son sırada tamamlayan, idari ve mali anlamda sıkıntılı günler geçiren Gaziantepspor'da teknik direktör Faik Demir ile yollar 26 Aralık'ta ayrılırken, yerine Vedat Özsoylu göreve getirilmişti.

Kırmızı-siyahlı takımın yeni teknik direktörü, eski milli golcü 42 yaşındaki Oktay Derelioğlu, son olarak TFF 2. Lig ekibi Kipaş Kahramanmaraşspor'da görev yapmıştı.

Kaynak: AA / Spor

Oktay Derelioğlu Gaziantepspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (2)

Mehmet 123:

Bu takımın bu hale gelmesine sebep olan İBRAHİM KIZIL dır.Gaziantebin ileri gelenleri Gaziantepspor’un yerine Büyükşehir Belediyespor’u Gaziantepspora alternatif olarak ele aldılar takımın günahı neydi Başkan denen o adamı ligden düşmeden göndermek gerekiyordu yazık olduGAZİANTEPSPOR’A

Yanıtla02
Deve:

Puana bakacak olursak Gaziantep zaten zor durumda.bir de beyefendi bir teknik direktör ile anlaşmış. Bari kavgacı,hırçın biri gelseydi.belki futbolcuları ateşleyebilirdi

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title