Haberler

Gece Yarısı TRT Binasına Baskın

Güncelleme:
Abone Ol

TRT Spor'daki GS-Dortmund maçı sonrasında TRT Haber ve Spor Yayın Dairesi Başkanı Nasuhi Güngör, 8 kişi hakkında soruşturma açtı; Uğur Hamzaçebi'yi görevden aldı.

Dün gece meydana gelen ve TRT Spor'un internet sitesinden maçın canlı olarak verilmesiyle ilgili TRT Haber ve Spor Yayın Dairesi Başkanı Nasuhi Güngör büyük bir operasyon başlattı.

8 TRT ÇALIŞANINA SORUŞTURMA

Gece yarısı olayın meydana geldiği anda TRT binasına giden ve soruşturma başlatan Nasuhi Güngör'ün operasyon başlatması sonucu olayla ilgili 8 kişi hakkında soruşturma açıldı.

SİTENİN SORUMLUSU GÖREVDEN ALINDI

Güngör ayrıca TRT Spor'un internet yayınlarından sorumlu olan Uğur Hamzaçebi'yi de tedbir amaçlı görevden aldı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Nasuhi Güngör Dortmund Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (12)

ceyhanli:

burak selcugu izlemeye bide parami verecem adamlarin adini duymam yeterli sinirlenmem icin bide futbolunu izleyip deliremem

Yanıtla512
yuh:

yuh sanki şampiyonluğa oynuyor gibi şifreli yayınlıyorlar kendi evinde 4-0 yenildiği maçı bile şifre koyuyorlar kim seyreder la kalitesiz üstelik yenileceğimiz maça bide şifre para hahaha iyi yere dükkan açtık

Yanıtla214
Malatyalı:

Yok maçlar 90 lar da teleon 2000 ler de cine5 şimdi lig tv bu millete yıllarca parayla maç izlettiniz. Sayenizde ülkede millet Barselonalı Real Madritli oldu. Yazıklar olsun. Bir futbo keyfimiz var onu bile çok gördünüz. Sahi bu akşam alman liginde kimin maçı vardı:))))))

Yanıtla016
OZAN BEYAZ:

TAYYİP İN TRT TESİNDEN DE BU BEKLENİR , , HARAM YEMEYE ALIŞMIŞLAR

Yanıtla56
seko:

bir galatasaraylı olarak dua ettim yenilelim diye ve dualarım kabul oldu :D abi lig maçlarından dünyanın parasını kazanıyorsunuz şifreli yayınlardan bırakın da halk avrupa maçlarını şifresiz izlesin bari ama yok herşeyden para kazanmaya çalışıyorsunuz iyi oldu inşallah guruplardan çıkamaz galatasaray kesinleşir kalan 2 maçı şifresiz yayınlamak zorunda kalırsınız

Yanıtla19
muzo:

beyler maçlar netten izleniyor zaten google canlı maç izle yazın her şey var laptopu tv ye bağlayın oh miss gibi izleyin

Yanıtla18
HAKKI BABAKIRAR:

Herşeyi paralı yaptılar, izlemeyin kardeşim, bi sürü para verip bu yayınları izleyenler bu durumun asıl müsebbibi, ilgi gösterilmesin, kimse abone olmasın, bak nasıl bedava yayınlarlar.

Yanıtla07
pisko:

kafe işletiyorum, millet maç için para ödüyor maçını izleyip gidiyor bu bir. ikincisi 5 lira para alıyoruz galatasarayda maşallah golleri yiyince erken erken tabi bizde maç paralarını ikinci yarı topluyoruz bakıyoruz. 80 kişi varsa ilk yarı ikinci yarı oluyo 50 kişi millet kaçıyo kaybedicek para vermeyelim zihniyeti. Bu maçtada sağolsun trt internetten veriyo aferin onlarada. . . . sorumlu kişiyi kovalamışsın iş bittimi şimdi hayır. SEzon başlarken dijitürk, d-smart para vermeden yayın vermez, abone olmassan müşteri gelmez başka yere gider sanada derki sende yayın yok ne yapayım ne biçim işletme burası diye saydırırır oh ne güzel dimi BEYLER. . . .

Yanıtla31
sümeyye ersoğan:

hepsi görevine geri getirilir birkaç vakit sonra meraklanmayın, maksat gazımız gitsin

Yanıtla03
adilhan:

yahu zaten topu topu 6 maç yapılacak birini trt vermiş resmen. rezillik.

Yanıtla10
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title