Haberler

Geçen yıl Kadıköy'de şov yapmıştı! Can Keleş Süper Lig devine hayırlı olsun

Güncelleme:
Abone Ol

Geçen sezon Fatih Karagümrük'te başarılı bir performans sergileyen ve Kadıköyde'ki maçta Fenerbahçe'ye gol atarak adından söz ettiren 22 yaşındaki kanat oyuncusu Can Keleş, Beşiktaş'ın radarına girdi. Siyah-beyazlı yönetim, Can Keleş için kulübüne 2 milyon euro+bonus teklif etti. Keleş, Beşiktaş'a transfer olmaya yakın.

Geçen sezon VavaCars Fatih Karagümrük'ün Austria Wien'den transfer ettiği 22 yaşındaki kanat oyuncusu için Beşiktaş resmen devreye girdi.

ANLAŞMAYA VARDILAR

Kartal, ilk olarak Süper Lig'de küme düşen Fatih Karagümrük forması giyen Can Keleş ile anlaşmaya vardı. Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre, siyah-beyazlı yönetim daha sonra oyuncunun kulübüne resmi teklif yaptı. Buna göre, siyah-beyazlılardan yapılan teklifin 2 milyon euro+bonus olduğu ortaya çıktı.

9 GOLE DİREKT KATKI SAĞLADI

Geçen sezon Kadıköyde'ki maçta Fenerbahçe'ye gol atarak adından söz ettiren 22 yaşındaki kanat oyuncusu, Karagümrük formasıyla 35 resmi maçta, 5 gol ve 4 asistlik performans sergiledi.

Haberler.com / İsmail Elal - Spor

Fatih Karagümrük Fatih Karagümrük Fenerbahçe Fenerbahçe Beşiktaş Beşiktaş Kadıköy Futbol Spor Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (3)

Alp Dogan Caglar:

Fener Gs olunca başlıkta ismi geçer Beşiktaş olunca başlıkta ismi geçmez Renkli medya

Yanıtla512
Ütopik Yorumcu:

al baba böyle gençleri parlat gönder baba mis gibi

Yanıtla38
Seko:

2 oyuncuya yıllık 12 milyon maaş verirsen abuk subuk oyuncuları alır yıldız adayı yıldız diye millete kakalamaya kalkarsın ama şunu bilin yemiyor be baba can keleş kim oğuz aydın kim ....gene gider necipi orda burda oynatır joker diye yedirmeye çalışırsınız

Yanıtla24
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title