Haberler

Gecenin Maçı City ile Barça Arasında

Abone Ol

Şampiyonlar Ligi'nde son 6 sezon yarı final oynama başarısı gösteren Barcelona çeyrek finale kalabilmesi için bu kez zorlu bir rakiple karşılaşacak.

Fırat Topal'dan Şampiyonlar Ligi'ne ön bakış

Bu akşam Etihad Stadı'nda oynanacak ve 21: 45'te başlayacak son 16 turu ilk maçı öncesi kameraların karşısına geçen Manchester City teknik direktörü Manuel Pellegrini iyi bir sezon geçirdiklerini ve sezonun sonunuda iyi bir biçimde tamamlamak istediklerini belirterek, " Hedeflerimizden birisi de Şampiyonlar Ligi'nde yolumuza devam etmek. Eğer Barcelona gibi büyük bir takımla karşılaşıyorsanız birçok önemli noktayı hesaba katmalısınız. Ama bizim için en önemli nokta Premier Lig'de ortaya koyduğumuz oyunu Barcelona karşısında da takım olarak yine sergilemeye çalışacağız. Taraftarların kesinlikle zevk alacakları bir maç olacak." diye konuştu.

"Bu eşleşme bir final olabilirdi" diyerek sözlerine başlayan Barcelona teknik direktörü Gerardo Martino ise City ile en azından çeyrek finalde eşleşmelerinin daha iyi olabileceğini çünkü rakiplerinin de çok kaliteli ve dünyanın en önemli kuliplerinden birisi olduğunu belirtti. Gol atmak ya da yememek gibi bir önceliklerinin olmayacağını ifade eden Martino, " Topa sahip olan ve kendi oyun kimliğimizi ortaya koyan bir anlayışla mücadele edeceğiz. Rakibimizin oyun anlayışı da bizimkine benziyor. Onlar bize göre biraz daha dikine oynamayı seviyorlar. Kanımca topa daha az sahip olan takım maçta sıkıntı yaşayacak." dedi.

PSG, Leverkusen deplasmanında

Martino, Manchester City ile ilgili olarak yapılan "Küçük Barcelona" benzetmesiyle ilgili soruyuysa buna katılmadığını rakiplerinin de kendileri gibi dünya kulübü olduğunu söyleyerek yanıtladı.

Bu akşamki maçta ev sahibi City'de kart cezalısı James Milner ve sakatlığı bulunan Sergio Aguero forma giyemeyecek. Barcelona'da ise Martino sakatlıktan dönen Neymar'ı tamamen iyileşene kadar oynatmayacağını belirtirken, İspanyol temsilcisinde Neymar gibi sakatlığını yeni atlatan Xavi Hernandez de yedek soyunabilir.

Kaynak: TotemSpor.Com / Spor

Gerardo Martino Barcelona Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title