Haberler

    "Gelecek Yıl da Trabzonspor'da Çalışmak İstiyorum"

    Abone Ol

    Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde evinde Yeşilgiresun Belediyespor'u 100-95 yenen Trabzonspor'da, başantrenör Ozan Bulkaz, galip gelerek rahat bir nefes aldıklarını, gelecek sezon da bordo-mavili takımda görev yapmak istediğini söyledi.

    Bulkaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Yeşilgiresun Belediyespor  maçında oyuncularının verdiği mücadelenin muhteşem olduğunu belirtti
    İki takım da düşme potasında bulunduğu için çok kritik bir maç  olduğunu ifade eden Bulkaz, "Galip gelerek rahat bir nefes aldık. Ligde kalma  yolunda çok büyük bir adım attık. Son iki maça da aynı ciddiyetle hazırlanıp  kazanmak için sahaya çıkacağız. Biz işimizi ciddi yapıp tüm faktörleri ortadan  kaldırmalıyız ve ligin neresinde olursak olalım, Trabzonspor isminin ciddiyetiyle  hazırlanıp oynayacağız. En iyi şekilde de ligi bitireceğiz." diye konuştu.
    Bulkaz, taraftar desteğinden ötürü Trabzonlu gençlerin teşekkürü hak  ettiğini vurgulayarak, şöyle devam etti:
    "Trabzonlu gençler bizi yalnız bırakmadılar ki aynı saatlerde futbol  takımımızın da maçı vardı. Onlar bu kritik günde bizim yanımızda oldu. Alınan  galibiyette en az onların da bizim kadar payı var. Bu enerjiyle birlikte  seyircimiz daha çok artacak ve gelecek sezon futbolda olduğu gibi basketbolda da  dolu tribünlere oynayacağımıza inanıyorum."
    Bordo-mavili takımdaki geleceği konusunda ise Ozan Bulkaz, "Gelecek  yıl da Trabzonspor'da çalışmak istiyorum. Bu camia büyük bir camia ama tabii ki  takdir yönetimin, başkanımızın. Uygun şartlar oluştuğunda birlikte çalışmak  istiyorum." ifadelerini kullandı.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Trabzonspor Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    1000
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title