Haberler

Gelen vuruyor giden vuruyor! Eski futbolcu, Ronaldo'ya kimsenin diyemeyeceğini dedi

Güncelleme:
Abone Ol

Eski Alman futbolcu Dietmar Hamann, Dünya Kupası'nda Fas'ın Portekiz'i elediği çeyrek final maçı sonrası Faslı futbolcuları tebrik etmemesinin çok sert sözlerle eleştirdi. Hamann yaptığı açıklamada, "Fas tarihi bir sonuç elde etti ancak Ronaldo, rakibini tebrik edecek kadar bile haysiyet gösteremedi." ifadelerini kullandı. Hamann'ın Ronaldo'nun haysiyetiyle ilgili konuşması Portekizli yıldızın hayranlarını kızdırırken, "Bu kadarı da fazla" yorumları yapıldı.

Katar'da devam eden Dünya Kupası'nda Fas'ın çeyrek finalde Portekiz'i elemesinin yankıları sürüyor. Eski Alman futbolcu Dietmar Hamann, tarihi maç sonrası Cristiano Ronaldo'nun tutumu için sert ifadeler kullandı.

"FAS'I TEBRİK DAHİ ETMEDİ"

Hamann yaptığı açıklamada, "Süper starlardan bahsediyoruz, en iyi oyuncular, en çok kazananlar... Bunlardan birinin Cristiano Ronaldo olduğunu söylüyorsunuz ama o, maçtan sonra Fas'ı tebrik dahi edemedi.

"HAYSİYET GÖSTEREMEDİ"

Fas tarihi bir sonuç elde etti ancak Ronaldo, rakibini tebrik edecek kadar bile haysiyet gösteremedi. Bir de Faslı futbolcuların Fransa'ya elendikten sonra gösterdiği nezakete bakın. Tüm oyuncular rakiplerinin ellerini sıktı." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Portekiz Milli Futbol Takımı Cristiano Ronaldo Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (4)

Süleyman Demir:

RONALDO ÇOK HAYSİYETLİ VEKİBİRSİZ ÇOK GÜZEL BİR İNSANDIR KABUL EDİLEMEZ DEDİĞİ ALMANIN

Yanıtla20123
Seçkin Gülten:

Ronaldo denen kibir abidesi bir hiçtir hakkındaki Müslümanlara yardım ettiği masalları sosyal medya yalanıdır kendisi İsrail dostu bir hiristiyandır

Yanıtla343
Qwe Qwe:

Adam bu sene çok büyük sıkıntılar yaşadı. Çocuğunu kaybetti. Manchester ile sorunlar yaşadı ve sözleşmesi feshedildi. Dünya kupası en büyük hayaliydi yedek bırakıldı. Elendiği maçta bütün bunların patlaması oldu zor tuttu kendini ağladı adam. Napsin

Yanıtla319
ekrem celebi :

sen kimsin capın ne..ronaldo dunyanın en ıyısı.40 yasına geldı dusus olması normaldır

Yanıtla117
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title