Haberler

Gelirse yer yerinden oynar! Mourinho'nun transfer listesinin başında o yıldız var

Güncelleme:
Abone Ol

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho, transfer çalışmaları için kolları sıvadı. Portekizli teknik adam, alınacaklar listesinin başında İngiltre Premier Lig ekibi Tottenham'ın Güney Koreli yıldızı Heung Min-Son'u yazdı. Takımıyla 1 yıl sözleşmesi kalan Son, kulübünden gelen sözleşme yenileme tekliflerini geri çevirdi.

Fenerbahçe'de teknik direktörlüğe dünyaca ünlü teknik adam Jose Mourinho'nun getirilmesi dünya basınında olay yaratırken, Portekizli teknik adamın transfer listesiyle ilgili çarpıcı bir iddia ortaya attı.

LİSTENİN İLK SIRASINDA SON VAR

Teamtalk'ın haberine göre; Fenerbahçe'nin yeni teknik patronu Jose Mourinho, transfer listesinin ilk sırasına eski kulübü Tottenham'dan Heung Min-Son'u yazdı. Mourinho'nun 1.5 sezon çalıştırdığı Tottenham'da Son ile arasının çok iyi olduğu ve Güney Koreli oyuncuyu kadrosunda görmek istediği belirtildi.

Gelirse yer yerinden oynar! Mourinho'nun listesinin başında o yıldız var

SÖZLEŞMESİ VAR AMA SATILABİLİR

Tottenham ile 1 yıl kalan sözleşmesini yenilemeyen ve kulübünden gelen teklifleri de geri çeviren Son için Fenerbahçe'nin henüz resmi bir teklif yapmadığı ancak sarı lacivertli kulübün de araştırmalara başladı ve kısa süre içerisinde temasların başlayabileceği belirtildi. Tottenham Menajeri Ange Postecoglou'nun Son'u takımda tutmak konusunda ısrarcı olduğu ancak şu an devam eden sözleşme görüşmelerinin sonuç vermemesi halinde satışın da bir ihtimal olduğu kaydedildi.

Gelirse yer yerinden oynar! Mourinho'nun listesinin başında o yıldız var

27 GOLE KATKI YAPTI

Tottenham'ın 2015 yazında 30 milyon euro karşılığında Leverkusen'den transfer ettiği Heung Min-Son, 2023-2024 sezonunda Premier Lig'de oynadığı 35 maçta 17 gol atıp 10 asist yaptı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Jose Mourinho Jose Mourinho Fenerbahçe Fenerbahçe Tottenham Tottenham Futbol Spor Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (32)

Hakan Acar:

Böyle saçma haber yapmayın. İnanan fenerliler olacaktır. Kendisinin bu yıl bile sözleşmesi bitecek olsa Premier Lig de en az 10 takım ister. 40 yıllık Gs li ben eğer alırsa Fener yüzümü sarı lacivert boyayıp sokakta çıplak gezeceğim.

Yanıtla9188
FCK:

Hakan! 1 ay önce Mourinho Fenere gelecek desem yine aynı iddiayı yapardın:))) Bence büyük konuşmamak gerek

28144
Sinan Bulduk:

Kariyeri çöküşte olan , gidecek başka bir takım bulamayan hoca mı ? Yıllık da 12 Milyon € para..

9551
FCK:

Sinan Bulduk İnan ben bile Fenerli olarak Mourinho’nun geldiğine inanamıyorum. Bilgin olsun diye söylüyorum. Sen kara çalınca kimsenin başarısı eksilmez. Yorma kendini

1678
Nuri Aga:

FCK adam 1 yıldır işsiz. Son yıllarda başarısız.

5726
yaşar kartal:

Ah be Sinan, Fatih Terim bile hala 25 yıl önceki kupanın ekmeğini yiyor, sen ne çöken kariyerden bahsediyorsun, azıcık sende mantıklı olsan..

1159
objektif:

Gsliler destekli şampiyonlukları konuşulmadığı için gündemi tamamen fb oluşturduğu için biraz haset bir halde gibiler.

319
Emrah Toker:

Senin bu lafların bana yıllar önceki Fatih Altaylı'yı getirdi. O da diyordu ki Fenerbahçe Alexleri karıştırdı, O'nun kramponunu getiremezsiniz, velev ki Alex'i Fenerbahçe getirsin onu bizzat havalimanında ben karşılarım.

09
Karaşal:

Büyük yetenek. “Gelse ligi sallar” dediğimiz futbolcu. niceleri geldi gitti. Buraya gelince yan gelip yatıyorlar bi halta yaramıyor. Örnek zaha, örnek cengiz, örnek ziyech, örnek klunic. Daha say say bitmez.

Yanıtla636
Sinan Bulduk:

Bonservisi - imza parası - yıllık ücret vs paket fiyat 30-40M euro arası çıkar..Hiç durmasınlar hemen alsınlar..

Yanıtla821
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title