Haberler

Gençler Beyzbol 5 Milli Takımı Fransa'da yapılacak Avrupa Gençler Şampiyonası'na hazırlanıyor

Güncelleme:
Abone Ol

Türkiye Ragbi Federasyonu Gençler Beyzbol 5 Milli Takımı, 29 Ekim-2 Kasım 2024 tarihleri arasında Fransa'da düzenlenecek Avrupa Gençler Şampiyonası için Kayseri'de kamp yaparak hazırlıklarını sürdürüyor.

Gençler Beyzbol 5 Milli Takımı; 29 Ekim-2 Kasım 2024 tarihleri arasında Fransa'da yapılacak olan Avrupa Gençler Şampiyonası hazırlıklarını Kayseri'de kamp yaparak sürdürüyor.

29 Ekim - 2 Kasım 2024 tarihleri arasında Fransa'da yapılacak olan Avrupa Gençler Şampiyonası'na katılacak olan Türkiye Ragbi Federasyonu Gençler Beyzbol 5 Milli Takımı hazırlıklarını sürdürüyor. Milli takım Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Erciyes Kamp Eğitim Merkezi ve Spor A.Ş. Yüksek İrtifa Merkezi'nde günde çift antrenman yaparak Avrupa Gençler Şampiyonası'na hazır hali gelmeye çalışıyor.

25 Ağustos'ta başlayan kamp çalışmaları 4 Eylül'de sona erecek. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Avrupa Şampiyonası Milli Takım kayseri Türkiye 29 Ekim Fransa Güncel Spor Avrupa Şampiyonası Milli Takım Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title