Haberler

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı Cavcav, Erteleme Telebini Olumlu Karşıladı

Abone Ol

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, Galatasaray'ın 14 Aralık Cumartesi günü başkent ekibiyle oyanayacağı maçın günü ve saatinde değişiklik talep etmesine olumlu karşıladı.

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, Galatasaray'ın 14 Aralık Cumartesi günü başkent ekibiyle oyanayacağı maçın günü ve saatinde değişiklik talep etmesine olumlu karşıladı.

Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'nde dün Juventus ile oynadığı maçın kar yağışı nedeniyle yarıda kalması üzerine gerçekleşen erteleme talebinin Cavcav, tarafından makul karşıladığı öğrenildi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Galatasaray Kulübü yetkilileriyle görüşen Cavcav, talep edilen gün ve saat değişikliğinin kendileri açısından bir problem yaratmayacağını bildirdi.

Gençlerbirliği Kulübü Basın Sözcüsü Hakan Kaynar, AA muhabirne yaptığı açıklamada, Galatasaray'ın talebini basından öğrendiklerini belirterek, "Bu makul bir istektir. Başkanımız Cavcav da TFF ve Galatasaray yetkilileriyle görüştü. Cavcav, Şampiyonlar Ligi maçının bugün saat 15.00'te oynanması durumunda Gençlerbirliği-Galatasaray karşılaşmasının pazar günü saat 16.00'da yapılmasının makul bir istek olduğunu ve kendileri açısından sorun eşkil etmediğini yetkililere aktardı" diye konuştu.

Galatasaray'a Juventus karşısında başarılar dileyen Kaynar, şunları söyledi:

"UEFA ile bizim futbolcu sağlığına yaklaşımımız açısından büyük farklar var. Karabükspor-Kayserispor maçının görüntüleri ne demek istediğimizi daha anlaşılır kılıyor. Galatasaray ile bizim maçımız ertelenmemesi durumunda cumartesi günü saat 19.00'da eksi 10 derecede oynanacak. Saatleri belirleme konusunda TFF'nin futbolcu ve seyirci sağlığı ile sayısını düşünmesi gerekir. Bu sadece Ankara için değil, Kayseri, Sivas için de geçerli. Sırf televizyonda maç yayınlanacak diye insanlar bu koşullarda maç seyretmeye mecbur bırakılmamaldır. Aynı şekilde yayıncı kuruluşun TFF'ye makul davranarak hassasiyet göstermesini bekliyoruz." - Ankara

Kaynak: AA / Spor

İlhan Cavcav Galatasaray Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title