Haberler

    Genoa'dan Inter'e Büyük Hüsran / İtalya Serie A'dan Haberler

    Abone Ol

    İtalya Serie A’da Genoa, Inter’i hüsrana uğratırken beş golün atıldığı Udinese – Lazio maçında bir de kırmızı kart vardı.

    İtalya’da futbol ateşi Udinese – Lazio maçıyla başladı.

    Antonio di Natale’nin sekizici dakikadaki penaltısıyla öne geçen Udinese, soyunma odasına da üstün gitmeyi başardı. Ancak ikinci yarı farklı bir senaryo vardı. Ogenyi Onazi’nin gördüğü ikinci sarıyla 54’te 10 kişi kalan Lazio Candreva’nın penaltısıyla 63. dakikada beraberliği yakaladı. Beş dakika sonra Udinese Emmanuel Badu ile yeniden öne geçse de kalan dakikalarda büyük bir efor sarf eden Lazio, Luis Cavanda (82) ve Anderson Hernanes (uzatma anları) ile maçı 3-2 koparmayı bildi.

    Inter kayıplarda


    Bu sezon işlerin pek de tıkırında gitmediği Inter, orta sıralardaki Genoa’ya tek golle mağlup oldu. Walter Mazarri’nin talebeleri yüzde 58 topa sahip olma oranıyla oynasa da Luca Antonelli’nin 83. dakikadaki golüne engel olamadı ve sahadan boynu bükük ayrıldı.

    Serie A’da günün sonuçları


    Atalanta 1 – 0 Cagliari
    Bologna 2 – 2 Napoli
    Catania 0 – 3 Fiorentina
    Chievo 1 – 2 Parma
    Sassuolo 0 – 2 Torino

    Günün son maçında Milan, Verona’yı konuk edecek.

    İTALYA LİGİ'NDE PUAN DURUMU

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    İtalya Serie A Lazio Spor Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    1000
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title