Haberler

Giden gidene! Hakim Ziyech de Galatasaray'dan ayrılıyor

Güncelleme:
Abone Ol

Galatasaray'da ayrılıklar yaşanıyor. Zaha'nın Lyon'a, gitmesinin ardından sıradaki ayrılık ihtimali Hakim Ziyech için gündeme geldi. Ziyech'in eski takımı Ajax'ın gündeminde olduğu ve Faslı futbolcunun Ajax'a dönmek istediği belirtiliyor.

Şampiyonlar Ligi'nden elenen Galatasaray'da art arda ayrılıklar yaşanıyor. Takımın yıldızı Hakim Ziyech'in eski takımına dönebileceği öne sürüldü.

ESKİ TAKIMI DEVREDE

Footmercato'da yer alan habere göre Hakim Ziyech, Ajax'ın gündeminde. Haberde Ziyech'in sezon başından bu yana teknik direktör Okan Buruk'a güvenmediği ve son maçta yedek beklediği vurgulandı.

GİTMEYE SICAK BAKIYOR

Faslı futbolcunun Ajax'a dönmek istediği, Hollanda devinin de Ziyech ile ilgilendiği belirtildi. Buna karşın transferin gerçekleşmesi için Ajax'ın önce transfer satışı yapması gerektiğinin altı çizildi.

İbrahim Çelik
Haberler.com - Spor

Hakim Ziyech Hakim Ziyech Galatasaray Galatasaray AFC Ajax Futbol Spor Lyon Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (20)

mustan guless:

Galatasaray’daki her olumsuzluk beni çok mutlu ediyor

Yanıtla18690
Amokachi:

Çünkü Galatasaray ile siz her kimseniz rekabetiniz çoktan bitti. En çok şampiyonluk sahibi, en çok kupa sahibi, 2 tane Avrupa Kupası sahibi, en göz alıcı klüp. Mesela beni; Beşiktaş ya da Fenerbahçe' deki herhangi bir olumsuzluk mutlu etmiyor. Hatta çoğu gündemi muhtemelen duymuyorum bile. Çünkü siz; GALATASARAY' ın rakibi değilsiniz. Siz kimsiniz ki? "Tüm seninle yarışan, bugün herkes perişan." demiyor şarkı. Hepinizi yine üst üste, kule gibi; bu sene de! Anlarsın ya :)

2435
İbrahim Aslan:

o duygu kani bozuk insanlarda goruluyor en cok.

2127
Erkan Unal:

Galatasaray her olumsuzluk sonucunda şampiyon olur,kaosu seven bir takım,ayrıca başkan teknik direktör oyuncu dinlemez,harcar,aslolan her zaman Galatasaraydir,isimler gelir geçer

1326
Bandorma:

Kadroda bosuna yer kapliyordu Gs icin iyi olmus…

Yanıtla22117
B.Deniz:

süper sol ayak gitmese iyi olur

Yanıtla7332
Huseyin Bulut:

Güle güle

Yanıtla1978
Murat Vural:

Galatasaray daki bütün yabancı futbolcuların hepsini Batshuayi hariç göndermeleri gerekiyor . Yunus Akgün gibi yerli futbolcularla daha başarılı olabilirler . Takımın başınada Fatih Terim i getirmek şartıyla . Bak ondan sonra nasıl başarı geliyor .

Yanıtla558
celal sengör:

Hatırlatırım sizi koruyup kollayan Mehmet büyükkşi yok artık. :)

1920
Kazim Akgün:

Yunus Akgünü sen al neyse

51
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title