Haberler

Giovanni Trapattoni Galatasaray'ın Teklfini Kabul Etmedi

Güncelleme:
Abone Ol

Galatasaray'ın teknik direktörlük teklifi götürdüğü 76 yaşındaki Giovanni Trapattoni, bu talebi reddetti.

Galatasaray'da tuhaf gelişmelerin yaşandığı ortaya çıktı. Sarı-Kırmızılı takım yeni sezon için teknik direktör arayışlarını sürdürürken yönetimin menajerler aracılığıyla 76 yaşındaki İtalyan hoca Giovanni Trapattoni'ye teklif götürdüğü öğrenildi. Son olarak 2008-2013 yılları arasında İrlanda Milli Takımı'nı çalıştıran Trapattoni 3 yıldır hiçbir takımı çalıştırmadı. Ünlü hocanın Galatasaray'dan gelen teklifi kabul etmediği gelen bilgiler arasında. Teknik adam kariyerinde Milan, Juventus, Inter, Bayern Münih, Fiorentina, Benfica ve İtalya Milli Takımı'nı çalıştıran Trapattoni'nin olumsuz cevap vermesinde Galatasaray'ın UEFA tarafından 1 yıl men cezası almasının rolünün büyük olduğu belirtildi.

BENITEZ KULÜPTEN RESMİ YAZI İSTEDİ

Trapattonı' den olumsuz cevap alan Galatasaray'ın 55 yaşındaki İspanyol hoca Rafael Benitez'le de yine menajerler aracılığıyla görüşme yaptığı ancak ilginç bir istekle karşılaştığı ortaya çıktı. Real Madrid'den kovulan Benitez'in Galatasaray Yönetimi'nden resmi yazı istemesi nedeniyle yönetim geri adım attı. Bu gelişme üzerine Benitez defterinin de kapandığı öne sürüldü.

PELLEGRINI'NİN AĞIR İSTEKLERİ ŞAŞIRTTI

Galatasaray' ın son olarak Şilili Manuel Pellegrini'ye gittiği saptandı. 62 yaşında hoca yönetime ağır şartlar sunarak, "Transferde dev bütçe isterim. Alacağım oyuncuları ben belirleyeceğim. Beni geniş yetkilerle donatmalısınız. Eğer bu şartlar sağlanırsa gelirim" dediği öne sürüldü. UEFA kriterlerini yerine getirmek için kemer sıkan yönetimin bu nedenle Pellegrini'den de vazgeçtiği öğrenildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Giovanni Trapattoni Manuel Pellegrini Rafael Benitez Galatasaray Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (11)

hasanMobil-ANDROID:

bunun babası var ona teklif etseydiniz..o adamın tecrübesi yok ama küçükken mahallede top oynarmış

Yanıtla03
durtun dötbekMobil-ANDROID:

yemin ederim hayatımda bu kadar sogumamistim bu takimdan. bu başkanı varya çoban bile yapmazlar artik tutmuyorum bu takımı

Yanıtla03
korkudan titreyen fenerli )))))))))))):

Vay beee. . . Cimbom büyük oynuyor. Bu sefer Evropa şampiyonluğu, süper kupa da yetmez artık, kesin galaksi şampiyonu falan olurlar.

Yanıtla02
Durun:

Özbek kardeşini teknik direktör yap Bu iş bitsin senin elinden başkası gelmez

Yanıtla01
Bozkurt 66Mobil-ANDROID:

Gerizekali Baskan Hamza Hamzaoglunu gönderirse böyle duruma Düser.Hamza elindeki kadroyla Takimi Sampiyon yapti Süper kupayi Aldi.Ama kiymetini bilemediler.

Yanıtla10
mustafa:

adam ne yapsin gelipte sabriye umite futbolmu øgretsin galatasaray takimi esekler toplulugu olmus hepsini kesimhaneye vermek lazim ancak ozaman duzelir

Yanıtla01
verder verememMobil-ANDROID:

maradonayı getirsin gs deli dana gibi top oynasın gs

Yanıtla10
Erhan:

Kurtuluş Ersun yanal olur Gs için , yabancılar birşey yapamaz , Tabi öncelikle başkanları istifa edecek yönetim değişecek Vs yoksa dursun Özbek takımı amatore düşürür

Yanıtla01
Galatasaray AŞKTIR 38:

Lucien favre ve lucescu dışında gs yi ayağa kaldıracak yabancı teknik direktör yok. fatih terim ve Hikmet Karaman da gs yi ayağa kaldıracak teknik direktörlerden.

Yanıtla10
fbliMobil-ANDROID:

Hahaha bu dursunda kafa yok huzur evine ceviricek cinconu hahaha

Yanıtla00
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title