Haberler

Giresunspor Başkanı Bozbağ: Puan Bekliyorum

Güncelleme:
Abone Ol

Giresunspor Kulübü Başkanı Bozbağ, Ünyespor'la oynayacakları kritik doksan dakikadan puanla ayrılmak istediklerini söyledi.

Giresunspor Kulübü Başkanı Mustafa Bozbağ, hafta sonunda Ünyespor'la oynayacakları kritik doksan dakikadan puanla ayrılmak istediklerini söyledi, "Kaybetmememiz gereken bir maç. Sahadan puanla ayrılacağına inanıyorum" dedi.

"ÇIKIŞ İÇİN SERİ YAKALAMALIYIZ"

Başkan Bozbağ, ligdeki diğer takımlara göre yeni kurulan bir ekip olduklarını, ancak buna rağmen iyi mücadele ettiklerini ifade etti. Bulundukları yerden biran önce uzaklaşmak için seri galibiyetlere ihtiyaçları olduğunun altını çizen başkan Bozbağ, bu seriye de Ünyespor maçıyla başlamak istediklerini söyledi. Taraftarların takımlarını Ünyespor deplasmanında yalnız bırakmayacaklarına inandıklarını da kaydeden Başkan Bozbağ, daha sonra şunları söyledi:

"Bu göreve geldiğimden beri bizi hiçbir platformda yalnız bırakmayan, bu kadar maç kaybetmemize rağmen bizden ümidini kesmeyen taraftar grubumuz var. Bu kadar mağlup olan bir takımın futbolcularına, teknik kadrosuna ve yönetimine gösterdikleri duyarlılıktan dolayı çok müteşekkirim. Ancak Ünyespor ile oynayacağımız karşılaşmalar hep hadiseli geçmiştir. Bu maçın hadisesiz geçeceğine inanıyorum. Çünkü alınabilecek bir ceza bizim ilerideki maçlarımızı etkileyecek. O yüzden taraftarlarımızın son derece sakin olmalarını ve 90 dakika boyunca sadece takımlarını desteklemelerini istiyorum."

AYDIN KUZU: "PUANLA DÖNECEĞİZ"

Yeşil beyazlı ekibin sağ kanat oyuncusu Aydın Kuzu ise Ünyespor deplasmanından boş dönmeyeceklerini söyledi. Giresunspor'u bulunduğu sıkıntılı yerden kurtarmak için mücadele ettiklerini kaydeden Aydın Kuzu, "İlk iki hafta da istediğimiz sonuçları alamadık ama kısa zamanda bize yakışan neticelerle sahadan ayrılacağız. Ünyespor maçı da çok zor geçecek ama oradan puan ya da puanlar alarak döneceğimize inanıyoruz" dedi.

FOTOĞRAF - Giresun

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Mustafa Bozbağ Giresunspor Aydın Kuzu Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title