Haberler

Başkandan Taraftara Kombine Jesti

Güncelleme:
Abone Ol

Kulüp Başkanı Bozbağ: "Taraftarımıza jest yapma adına hem kombine hem de bilet fiyatlarını artırmadık"

PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un kulüp başkanı Mustafa Bozbağ, "Taraftarımıza jest yapma adına hem kombine hem de bilet fiyatlarını artırmadık" dedi.

Bozbağ, Giresunspor'un Passolig Kart başvuru merkezini ziyaret etti.

Burada gazetecilere açıklamalarda bulunan Bozbağ, yönetim kurulu olarak kombine ve bilet fiyatlarını belirlediklerini söyledi.

"Taraftarımıza jest yapma adına hem kombine hem de bilet fiyatlarını artırmadık" diyen Bozbağ, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Geçtiğimiz sezon uyguladığımız fiyatları, yeni sezonda da bilet ve kombine fiyatlarında sürdüreceğiz. 'PTT 1. Lig'e çıktık' diye, kombine ve bilet fiyatlarını artırmadık. Bilet fiyatlarını kapalı tirbün 20 lira, maraton tribün 10 lira ve kale arkası da 5 lira olarak belirledik. Kombine fiyatlarını ise kale arkası 50 lira, maraton tribün 100 lira, kapalı tribün 250 lira, VIP C 400 lira ve VIP B de bin lira olarak belirledik."

Giresunspor taraftarlarından kombine biletlere ilgi göstermelerini isteyen Bozbağ, "Ayakta durmamız gereken bir ligde mücadele edeceğiz. İyi yoldayız. Biz kendi çeklerimizle futbolcuları aldık. Eylül, ekim ve kasım aylarında ödemelerimiz var. Bunları düzgün bir şekilde ödemek için çalışacağız. Bunun için de ciddi maddi desteğe ihtiyacımız var. Ben halkımızın ve taraftarlarımızın kombinelere gereken ilgiyi göstereceklerine inanıyorum" diye konuştu.

Bozbağ, taraftarlardan Passolig kartlarına da ilgi göstermelerini istedi.

Passolig kartını almak için gelen Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu ile sohbet eden Bozbağ, Aksu'ya kartını teslim etti. - Giresun

Kaynak: AA / Spor

Mustafa Bozbağ Passolig Kart Giresunspor Kerim Aksu Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title