Haberler

Gökdeniz Karadeniz, Türkiye'ye Geri Dönüyor

Güncelleme:
Abone Ol

Rubin Kazan'da forma giyen Gökdeniz Karadeniz, uçak krizinin ardından Rusya'dan ayrılma kararı aldı. Trabzonspor ve Çaykur Rizespor, Gökdeniz'i kadrosuna katmak istiyor.

Türkiye ile Rusya arasında yaşanan uçak krizinden en fazla etkilenen isimlerden biri de hiç kuşkusuz ki Gökdeniz Karadeniz... Rus yetkililerin peşpeşe yaptığı sert açıklamaların ardından Türkiye'ye yönelik bir dizi yaptırım kararı alan Rusya'nın bu tutumundan kulüpler de nasibini aldı.

TRANSFER YASAĞI

Rusya Spor Bakanı ve Rusya Futbol Federasyonu Başkanı Vitaliy Mutko, Türkiye'den futbolcu transferine izin vermeyeceğini açıklaması gündeme bomba gibi düşmüştü.

"O ARTIK BİR RUS DELİKANLISI" DEMİŞTİ

Uzun yıllardır bu ülkede top koşturan Gökdeniz Karadeniz'e özel parantez açana Mutko, "Karadeniz artık bir Rus delikanlısı, mükemmel bir insan. Herkes onun gibi olsaydı her şey çok güzel olurdu." diye konuşmuştu.

ARA TRANSFERDE DÖNÜYOR

Sporterim'de yer alan iddiaya göre; Uçak krizinin ardından takım arkadaşıyla saha içerisinde kısa süreli bir tartışma yaşayan Gökdeniz Karadeniz ise Rubin Kazan'daki kariyerini noktalamak istiyor. Kendisine ve ailesine yönelik tepkilerden çekinen yıldız futbolcunun devre arasında Türkiye'ye dönmesine kesin gözüyle bakılıyor. Trabzonspor ve Çaykur Rizespor'un kadrosuna katmak istediği Gökdeniz'in hangi takımı tercih edeceği ise merak konusu.

2008 yılında Rubin Kazan takımına transfer olan Gökdeniz Karadeniz, 2017-2018 sezon sonuna kadar sözleşmesini uzatmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Gökdeniz Karadeniz Rusya Federasyonu Rubin Kazan Türkiye Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (10)

FB:

GELSİN TS OYNASIN HAHAHAHAHAHAHA COK IYI FUTBOLCUU

Yanıtla174
erzurumlu tosun:

bana bir rus kız getirmden gelme. . sınırda üzerine otururam. . vicığın çikar. . dediğimi yap yaavvvv. .

Yanıtla106
delikanlı ol:

terbiyesizlik etme yada terbiyesizsen ERZURUM adını kullanma

26
Mehmet Yavuz:

beşiktaşa gelsin isterim.

Yanıtla27
sessiz:

Dön yuvana futbolcu görsünler de belki oynamayı ogrenirler de surundurmezler bizi...

Yanıtla17
koylu:

vay be 1 ay once transfer oldugunda turkiyeye donmediyi icin taktir etmisdim hata turkiyeye donerse futbolu biter bir kac ornekte vermisdim demeki oda futbolun sonuna gelmis

Yanıtla60
yalova Mobil-ANDROID:

adam be adamın dibi.dibi

Yanıtla05
ÖZGÜR ŞAHİN:

IŞIĞINDAN NE HAYIR GÖRDÜK Kİ ETMESİN ÜSTÜME GÖLGE

Yanıtla40
Erol:

Rus silahi geri tepti !

Yanıtla02
hy37:

Ben isterim ki gelsin. Ama icimden bir ses diyor ki gokdenizin bu haberden hic heberi yoktur.

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title