Haberler

Fenerbahçe, Gökhan Gönül'le Sözleşmesini Uzatıyor

Güncelleme:
Abone Ol

Fenerbahçe, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek Gökhan Gönül'le tekrar anlaştı. Sözleşme 2+1 yıllık yapılacak.

Fenerbahçe'de sözleşmesi biten oyunculardan Gökhan Gönül'ün Başkan Aziz Yıldırım ile ilk görüşmeyi yaptığı öğrenildi. Gökhan'ın geleceğini belirlemek adına Başkan Aziz Yıldırım'a gittiği ve yeni sezon için konuştukları belirtildi.

MİLLİ FUTBOLCUDA İŞLEM TAMAM

Dün yapılan bu görüşmede tarafların el sıkıştığı ve sezon biter bitmez imzaların atılacağı öğrenildi. Görüşmenin ayrıntıları hakkında bilgi verilmezken 31 yaşındaki yıldız oyuncu ile 2+1 yıllık sözleşme yapılacağı tahmin ediliyor.

GÖRÜŞME MENAJERSİZ YAPILDI

Başkan Aziz Yıldırım'ın geçtiğimiz günlerde söylediği "Futbolcular menajerleriyle gelmesin, yüksek rakamlar istiyorlar, maç başı ücretlerini de kaldıracağız" gibi sözlerinden sonra Gökhan Gönül'ün menajerini yanına almadan gittiği ifade edildi. Gökhan Başkan Aziz Yıldırım ile tek başına görüşme yaparken her konuda anlaştıkları belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Aziz Yıldırım Gökhan Başkan Gökhan Gönül İstanbul Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (5)

DERYA:

YALAN HABER GÖKHAN ŞAMPİYON BEŞİKTAŞTA

Yanıtla164
eyup 44:

lan once beşiktaşla anlaştı dıyonuz sonra adam fenerler anlaşıyo bir daha da bu siteye girmem

Yanıtla15
DERYA:

TEK AŞK BAŞKA AŞKIM YOK

Yanıtla15
TC:

hakkedene vereceksin. aferim aziz.

Yanıtla14
Antipol:

Artik ailesinin gelecegini düsünmeli, bunca sene iyi kazandi artik cocuklarini düsünmeli , iyibir egitim iyi bir gelecekleri olmalari icin Avrupa yi düsünmeli, kendisini kurtardi zaten Fener e imza atarsa ve Türkiye de kalirsa bir daha Avrupa ya gidemez , Türkiye nin nereye gittigini görmüyor mu ? Sansini iyi kullanmali ve artik kazanacagi bir iki mio nu degil, cocuklarinin gelecegini düsünmeli. Imkani varken, egoist davranip 1-2 Mio fazla alacam deyip Fener de kalirsa büyük bir hata yapar.

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title