Haberler

Gol sevinci sonrası UEFA'nın soruşturma başlattığı Merih Demiral'dan yeni paylaşım: Yüksel Türk!

Güncelleme:
Abone Ol

Türkiye-Avusturya maçında, gol sevinci sebebiyle UEFA tarafından hakkında soruşturma başlatılan Merih Demiral, sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yaptı. Maçtan bir görüntüsünü paylaşan Demiral, fotoğrafının altına "Yüksel Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur." notunu düştü.

Avusturya karşısında attığı iki golle A Milli Takımımızın çeyrek finale yükselmesinde önemli rol oynayan ve gol sevincini "bozkurt" işaretiyle gösteren Merih Demiral, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşıma imza attı.

Türkiye-Avusturya maçında attığı golün ardından yaptığı "bozkurt" işareti nedeniyle UEFA tarafından hakkında soruşturma başlatılan Merih Demiral, Instagram'daki hesabından paylaşım yaptı.

Gol sevinci sonrası UEFA'nın soruşturma başlattığı Merih Demiral'dan yeni paylaşım: Yüksel Türk!

"YÜKSEL TÜRK! SENİN İÇİN YÜKSEKLİĞİN HUDUDU YOKTUR"

Maçtan bir görüntüsünü paylaşan Demiral, "Yüksel Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur." ifadelerini kullandı. Merih Demiral paylaşımında Türk bayrağı emojisi de kullandı. Demiral'ın bu paylaşımı kısa sürede büyük beğeni topladı.

Merih Demiral, UEFA'nın kendisine soruşturma başlatması sonrası yaptığı ilk paylaşımda ise, gollerinden kesitler paylaşıp "Günaydın Türkiye'm. Ne Mutlu Türküm Diyene" ifadesini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Önceki akşam oynanan Türkiye-Avusturya maçında milli futbolcu Merih Demiral, gol sevincini "bozkurt" işaretiyle gösterdi. Maça damga vuran gol sevinci sonrası UEFA, milli futbolcumuz hakkında soruşturma başlattı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Merih Demiral Sosyal Medya Yüksel Türk Avusturya Türkiye 3.Sayfa Yaşam Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ChatGPT çöktü mü? OPENAI ChatGPT ne zaman açılacak? ChatGPT neden açılmıyor 6 Temmuz 2024? KYK yazın yatıyor mu? KYK bursu yaz tatilinde veriliyor mu? Altın gol ne zaman kalktı? 6 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 6 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 6 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 6 Temmuz 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı?Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 6 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 6 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 6 Temmuz Deprem Raporları: İstanbul, Ankara ve İzmir'deki Deprem Aktiviteleri 6 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 6 Temmuz 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 6 Temmuz Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Admira Wacker hangi ülkenin takımı, hangi ligde oyuyor? Admira Wacker Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? 6 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
1000

Yorumlar (71)

JY:

MİLLİ TAKIMIMIZI DESTEKLEMEYİ BENDE İSTERİM AMA BU ADAM OLDUĞU SÜRECE ASLA. UMARIM CUMARTESİ HOLLANDA FARK ATAR.

Yanıtla2K269
Mustafa Güneş:

JY e sonuna kadar katılıyorum. Ne yazık ki heyecanla ve coşkuyla izlediğim milli takımda, (Barış ve dostluğun aracı olması gereken sporda) belli siyasi görüşe ait olan ırkçı simgenin kullanılmasından sonra soğudum. İzlemeyeceğim.

1K234
Nilay Durmaz:

Adamlar destekler. Sen destekleme zaten.

1071K
Türk Turani:

Bozkurt Turklugun semboludur,diger milletlerin sembolu oldugu gibi....kisinin kendi milletini ve vatanini sevmesi irkcilik yada fasistlik degildir...malesef Turkiyede Turk adi altinda Turke dusman cok

1351K
Ayşegül Öztabak:

Sizler sadece umun biz de inşallah Allah'ın izniyle Hollanda fark yiyecek...

39495
yaren Bilgin:

Bi eksik olsun sorun değil ne mutlu türküm diyene ??????

36464
Tolga Babacan:

Dikkat etde adamlar kizdirip sana iyi bir fark atmasinlar

31155
Ahmet ADİL:

Sen türksen bilemem ama o işaret çin'den macaristana kadar olan insanlığın bi simgesidir. Tıpkı afrikalıların gol atınca kendi danslarını ettiği gibi, anladın mı şimdi

36298
Ali Baba:

Varlığım Türk varlığına armağan olsun

34228
NEFER OGLU:

Bu millet (85 milyon) sana attırsın, dayanabilirsen.

19188
Tüm 71 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title