Haberler

Golfte Ödüller Sahiplerini Buldu

Abone Ol

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde 15 - 16 Kasım Tarihleri Arasında Düzenlenen Kempinski Ege Golf Turnuvası'nda Dereceye Girenlere Ödülleri Düzenlenen Törenle Verildi.

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde 15- 16 Kasım tarihleri arasında düzenlenen Kempinski Ege Golf Turnuvası'nda dereceye girenlere ödülleri düzenlenen törenle verildi.

Bodrum'da bu yıl hizmete giren Vita Park Golf Resort Tesisleri'nde hafta sonu düzenlenen Kempinski Ege Golf Turnuvası sona erdi. 35'i bayan 140 sporcunun katıldığı müsabakalarda dereceye girenlere kupa ödülleri Kempinski Barbaros Bay Hotel'de verildi. Kaymakam Abdullah Kalkan, Vita Park Golf Resort Tesisleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Gürol Büyük'ün ödülleri sunduğu törende Erkekler A kategorisinde Adil Bahçecioğlu, B kategorisinde Cristopher Denna, C kategorisinde Tansel Alphan birinciliği elde etti.

ESKİ BAKAN İKİNCİ

Bayanlarda ise A kategorisinde Beyhan Benardete, B kategorisinde Ece Özelgin birinci oldu. En Uzun Vuruş kategorisinde ise Beyhan Benerdete ile Ahmet Küçük birinciliği paylaştı, En Yakın Vuruş'ta Ayşe İslamoğlu birinci, En İyi Gross Vuruşu'nda ise Hüseyin Alp ve Beyhan Benerdete birinciliği elde etti. Turnuvaya iddialı olarak katılan Eski Spor Bakanı Fikret Ünlü, A kategorisinde ikinci oldu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title