Haberler

Görülmedik olay! Eski Galatasaraylı Riera'nın basın toplantısını bastılar

Güncelleme:
Abone Ol

Eski Galatasaraylı Albert Riera, sarı kırmızılı ekipten ayrıldıktan sonra Slovenya'nın NK Olipija Ljubljana takımının başına geçti. Takımın fanatik taraftarları, eski teknik direktörü Robert Prosinecki ile yolların ayrılmasına tepki göstermek için Riera'nın basın toplantısını bastı.

Galatasaray'da futbolculuk döneminde taraftarın sevgisini kazanan futbolu bıraktıktan sonra da Galatasaray'da antrenörlük yapan Albert Riera, teknik direktör olma yolunda ilk adımını attı. İspanyol çalıştırıcı, Slovenya'nın NK Olipija Ljubljana ile teknik direktörlük anlaşmasına vardı.

TOPLANTIYI BASTILAR

Kulübün eski teknik direktörü Süper Lig'den de tanıdığımız Robert Prosinecki ile yolların ayrılmasına tepki gösteren bir grup taraftar, Riera'nın basın toplantısını bastı. Sözcü'de yer alan habere göre, kulübün ateşli ultra taraftar grubu, maske ve şapkalarla yüzlerini gizleyip Riera'nın ve kulüp görevlilerinin olduğu masaya yöneldi. Fiziksel temasın olmadığı olmadığı olayda Riera masadan kalkarak odayı terk etti.

İLK TECRÜBE

Futbolculuk kariyerinde 2015'te Zavrc ve 2016'da Koper'de forma giyerek Slovenya tecrübeleri yaşayan Albert Riera, kariyerinde ilk kez teknik direktör olacak. Riera'nın Olimpija Ljubljana ile ilk maçı da Lüksemburg ekibi Differdange 03 ile UEFA Konferans Ligi'nde perşembe günü olacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Albert Riera Galatasaray Slovenya Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title