Haberler

Gözlerden kaçmadı! Derbi kutlamasında dikkat çeken kare

Güncelleme:
Abone Ol

Süper Lig'in 6. haftasında Fenerbahçe'yi deplasmanda 3-1 yenen Galatasaray, maç sonrası saha içinde ve soyunma odasında galibiyeti kutladı. Sarı-kırmızılıların galibiyeti soyunma odasında kutlarken, Fenerbahçe'nin attığı golü temsil eden 1 rakamının üzerine "Penaltı, joker" yazması ise dikkatlerden kaçmadı.

Süper Lig devi Fenerbahçe, Kadıköy'de Galatasaray'ı konuk etti. Sarı kırmızılı ekip, Torreira, Mertens ve Sara'nın golleriyle maçtan 3-1 galip ayrıldı. Fenerbahçe'nin tek golünü penaltıdan Dzeko kaydetti.

"PENALTI, JOKER"

Sarı-kırmızılılar galibiyeti soyunma odasında kutlarken, Fenerbahçe'nin attığı golü temsil eden 1 rakamının üzerine "Penaltı, joker" yazılması dikkatlerden kaçmadı.

Sosyal medyada rakibine göndermelerde bulunan sarı-kırmızılılar, duvara "1-3 Kadıköy Hatırası" yazdı. Teknik direktör Okan Buruk ve oğlu Ali Yiğit Buruk burada poz verirken; Fenerbahçe'nin skoru 1'in yanında ise "penaltı, joker" yazması çok konuşuldu.

İşte o kare;

Gözlerden kaçmadı! Derbi kutlamasında dikkat çeken kare

Haberler.com / Alper Kızıltepe - Spor

Galatasaray Galatasaray Fenerbahçe Fenerbahçe Kadıköy Joker Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (5)

Veysel null:

Hakem Galatasaray ın maçta psikolojik üstünlüğü sağlayıp 4 ü 5 i de atacağını anlayınca geri teptirmek için asla olmayan havadan komik boş bir penaltı verdi. Geçen sezon Trabzonspor fenere 5-0 attı hakemler haksızlıklarla skoru nasıl 3-2 ye getirdilerse dün aynısı oldu, Galatasaray ın farka gitmesini engelledi hakem.

Yanıtla1293
Emrah null:

sahte joker

Yanıtla1522
Barış O. B.:

Yalnız şu çocuğu da ota bota sokmayın

Yanıtla727
Sinan Bulduk:

Hocanı değiştirebilirsin ama kocan hep aynı kalır..Fener ağlamaa :d

Yanıtla524
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title