Haberler

Göztepe, Önder Özen'le Prensipte Anlaştı

Güncelleme:
Abone Ol

PTT 1. Lig ekiplerinden Göztepe, Metin Diyadin'den boşalan teknik direktörlük koltuğuna Önder Özen'i getirdi.

Ptt 1. Lig'de aldığı kötü sonuçların ardından Teknik Direktör Metin Diyadin ile yolları ayıran Göztepe, Önder Özen'le prensipte anlaştı.

Azerbaycan'da iş seyahatinde bulunan Başkan Mehmet Sepil'in Özen'de karar kıldığı belirtilirken, İzmir'de bulunan yöneticilerin tecrübeli çalıştırıcıyla görüştüğü açıklandı. Yönetimin çağrısıyla İzmir'e gelen Önder Özen'in küçük pürüzlerin giderilmesinin ardından resmen sarı-kırmızıların başına geçmesi bekleniyor.

EN SON KASIMPAŞA'DA ÇALIŞTI

Teknik adamlık kariyerine 2001 yılında Eskişehir'in Eski spor takımında başlayan 45 yaşındaki Özen, daha sonra Fenerbahçe'de Gençlik Gelişim ve Profesyonel Takım Antrenörü olarak çalıştı. Önder Özen Fenerbahçe'nin ardından Hacettepe, Bugsaş spor ve Kasımpaşa'da da görev aldı. Özen yaklaşık 3 senedir NTV kanalında spor yorumcusu olarak ekranlara çıkıyor. Göztepe'nin Özen'den önce Okan Buruk'la da görüştüğü bildirildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Metin Diyadin Önder Özen İzmir Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (2)

İzmirli:

Bencede yazık olacak metin hocayı yediler ondan iyisi olamaz

Yanıtla01
BJKMobil-IOS:

Adam dibe vurdu iyice

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title