Haberler

Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, Mario Gomez'e 1,5 Milyon Euroluk Teklifte Bulundu

Güncelleme:
Abone Ol

Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, 33 yaşındaki eski Beşiktaşlı golcü Mario Gomez'e 1,5 milyon euroluk teklifte bulundu.

Transferde son olarak Galatasaray'dan kanat oyuncusu Yasin Öztekin'le sözleşme imzalayan Göztepe'nin, dünyaca ünlü yıldız Mario Gomez'le ilgilendiği ortaya çıktı.

Alman ekibi Stuttgart'ın formasını giyen 33 yaşındaki futbolcuya Başkan Mehmet Sepil'in önce 1.2 milyon euro, ardından 1.5 milyon euro teklif ettiği iddia edildi. Forvete tribünleri ayağa kaldıracak bir ismi getirmeyi düşünen sarı-kırmızılıların Gomez'le temaslarını sıklaştıracağı vurgulandı. Gomez'in Stuttgart'tan ayrılması halinde Türkiye'ye bir kez daha gelmeye sıcak baktığı bildirildi.

SÜPER LİGDE 33 MAÇTA 26 GOL ATMIŞTI

Beşiktaş'ta 2015-2016 sezonunda forma giyen Alman oyuncu Süper Lig'de 33 maça çıkıp 26 gol atmıştı. Mario Gomez o sezon Beşiktaş'ta şampiyonluk sevinci yaşamıştı. Bayern Münih gibi dünya devinde de 4 sezon top koşturan Gomez, İtalya'da Fiorentina ve ülkesinde Wolfsburg'da görev yaptı. Gomez 74 defa milli formayı terletti.

Deportivo'dan orta saha Celso Borges ve Bursaspor'dan stoper Titi ile prensipte anlaşan Göztepe için Aleandro Rosi iddiası da ortaya atıldı. İtalyan medyası, kanatlarda görev yapan Rosi'yi Bursaspor, Sivasspor ve Göztepe'nin de istediğini yazdı. İtalyan oyuncu geçen sezon formasını giydiği Genao ile yollarını ayırdı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Yasin Öztekin Galatasaray Mario Gomez Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (15)

tokmakçı:

besiktastan kacan adam göztepeye mi gelecek.

Yanıtla48
aysen:

tokmakcı bey dogru söylüyorsunuz. tokmagınız nasıl ::))

02
tinerci:

içmeyin şu meleti gözgöz

Yanıtla28
Fenerli:

Göztepe reklam yapıp gündemde kalmaya çalışıyor Bu sene düşecekleri en tepesinde olur Lig’de kalıcı olmak istiyorsan teknik direktörünü doğru seçeceksin Boşuna dememişler ucuz etin yahnisi yavan olur

Yanıtla36
G.A.G.S:

söyleye söyleye dilimizde tüy bitti göztepe ile uğraşanın çocuğu olmaz diye. . . bak renkiszlere bir futbolcu için 40 takla attılar ellerine patladı , sen boşver göztepeyi''de sümenaltı ettiğiniz borçları bir kapatın önce. . .

13
beyko..:

yahu haber diye sallıyorsunuz oadam bu paraya gelirmi hiç akıllı olun

Yanıtla25
kayserirli:

YALAN ÇOK GÜLDÜM

Yanıtla23
cc:

Göztepe kendini yem ambarındaki tavuk sanıyor. hayaller gomez gerçekler sabri sarıoğlu.

Yanıtla02
DEEEEL Mİ:

YAV HE HE

Yanıtla11
SSK EMEKLİSİ:

PARAYI VERDİK DİK DEN SONRA HER ŞEY OLUR. PARAYI VEREN DÜDÜĞÜ ÇALAR

Yanıtla00
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title