Haberler

Gs Store'un 97. Mağazası Yalova'da Açıldı

Abone Ol

Galatasaray’ın resmi ürünlerinin satıldığı GS Store'un 97. mağazası Yalova’da açıldı.

Galatasaray'ın resmi ürünlerinin satıldığı GS Store'un 97. mağazası Yalova'da açıldı. Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet İpekdokuyan, Hajroviç formalarının haftaya satışa sunulacağını söyledi.

Rüstem Paşa Mahallesi'nde hizmete giren GS Store mağazasının açılışına Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet İpekdokuyan, Yalova Belediye Başkan Vekili Kasım Avar, CHP belediye başkan adayı Vefa Salman, Bursa Galatasaray Taraftarlar Derneği Başkanı Ozan Kozan ve Yalova Galatasaray Taraftarlar Derneği Başkanı İlhan Gökkılıç katıldı. Fatih Yücebaş'ın sahibi olduğu Yalova GS Store, binin üzerinde ürünüyle sarı-kırmızılı renklere gönül vermiş Yalovalılara hizmet verecek.

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet İpekdokuyan, açılışta gazetecilerin sorularını cevapladı. Sarı-kırmızı renklere gönül veren taraftarların en çok klasik parçalı formaya ilgi gösterdiğini belirten İpekdokuyan, 'En çok hangi futbolcunun forması satıyor?' sorusuna ise, hepsinin ilgi gördüğü, ayrım yapmanın doğru olmadığı cevabını verdi.

Mehmet Emin İpekdokuyan, sarı-kırmızılı taraftarların merakla beklediği İzet Hajroviç formalarının en kısa zamanda mağazalarda yer alacağını söyledi.

Yalova GS Store'un sahibi Fırat Yücebaş, "GS Store olarak bu bizim 3. mağazamız. İkisi Bursa'da bulunuyor. Bu mağaza GS Store mağazalarının da 97.'si. Yalova, gs.org'tan gelen verilerle en çok alışveriş yapılan şehirlerden bir tanesi. Burada da büyük bir talep vardı. Bir de yapılan taraftar araştırmaları var. Büyük bir mobil telefon firmasının yaptığı araştırma neticesinde Galatasaray'ın Yalova'daki yoğunluğu diğer takımlarımızdan biraz daha fazla olduğu için burada mağaza açtık. Burayı bu yüzden hedef bölge olarak belirledik" şeklinde konuştu. - YALOVA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Mehmet İpekdokuyan İzet Hajroviç Galatasaray Yalova Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title