Haberler

Günler sonra ortaya çıktı! Galatasaray'da oyundan alınan Kerem Aktürkoğlu, hocasına küfür etmiş

Güncelleme:
Abone Ol

Galatasaray, Süper Kupa'daki 5-0'lık Beşiktaş mağlubiyetinin ardından Kerem Aktürkoğlu kriziyle sarsıldı. Devre arasında oyundan alınan Kerem'in yardımcı antrenör İrfan Saraloğlu ile tartışma yaşadığını ve bunun üzerine şişeleri tekmeleyerek "Bir daha formayı giyenin ....." dediği ortaya çıktı. Yaşanan olayın ardından Florya'da bir araya gelen 25 yaşındaki futbolcunun menajeri ve sarı-kırmızılı yönetici İbrahim Hatipoğlu, milli futbolcunun takımdaki geleceğini görüştü.

Galatasaray'da 5-0 kaybedilen Süper Kupa maçında Kerem Aktürkoğlu krizi yaşandı. Devre arasında oyundan alınan Kerem'in yardımcı antrenör İrfan Saraloğlu ile tartışma yaşadığı ortaya çıktı.

OYUNDAN ALININCA HOCASINA KÜFÜRLER SAVURDU

Spor Gecesi Djijtal'den Haluk Yürekli'nin haberine göre; Galatasaraylı futbolcu Kerem Aktürkoğlu, Beşiktaş ile oynanan ve 5-0 kaybedilen Süper Kupa maçının devre arasında oyundan çıkacağını öğrenince İrfan Saraloğlu ile gerginlik yaşadı. Yaşanan tartışmanın üzerine şişeleri tekmeleyen 25 yaşındaki futbolcunun "Bir daha formayı giyenin ....." dediği öne sürüldü.

MENAJERİ FLORYA'YA ÇAĞRILDI, GELECEĞİ TARTIŞILIYOR

Habere göre; Kerem Aktürkoğlu'nun soyunma odasında yaşadığı tartışmanın üzerine Galatasaray Yöneticisi İbrahim Hatipoğlu, Kerem'in menajeri Cenk Melih Yazıcı ile bu sabah Florya'da bir toplantı yaptı ve milli futbolcunun takımdaki geleceği masaya yatırıldı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

İbrahim Hatipoğlu Kerem Aktürkoğlu Kerem Aktürkoğlu İrfan Saraloğlu Galatasaray Galatasaray Süper Kupa Süper Kupa Beşiktaş Beşiktaş Futbol Spor Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (13)

suskun çocuk null:

bugün göndermek yarından hayirlidir :)

Yanıtla13104
Orhan Demir:

Satilmali, misyonunu doldurdu.

Yanıtla896
Fahri URHAN:

GS bu sene kötü. Kerem gitsin kendini kurtarsın.

Yanıtla2373
Mehmet Alper Hakan:

federasyon ve hakemler olmayınca gs hep kötü ki. neyi hakkıyla kazanmış tarihi boyunca.

67
Seko:

1 2 gündür zaha yı dürttüler olmadı bugün kerem diyorlar yarın hakim bilmem ne yaptı derler.....ne kadar uğraşırsanız uğraşın mayıslar bizimdir

Yanıtla3638
Mehmet Ikbal:

BUGÜN DEN TEZİ YOK GS FORMASİNA KUFUR EDEN KEREMİ BJK HEMEN TRANSFER ETMELİ KEREM BJK DE SUPER İLER YAPAR BİZEDE SOL KANAT LAZİM ZATEN :)

Yanıtla1031
Necati Nejdet:

Zaten iyi futbolcu değil bence beş para etmez GS için gitmesi daha hayırlı

Yanıtla1822
MUSTAFA ALİ_5635:

HELAL OLSUN KEREM.

Yanıtla2314
Murat Küçük:

Zaten kendisi fb li bence hemen gönderin

Yanıtla619
Yorumcu Davut :

iyi de saha da ne yapmış ki? ne bekliyordu? halı sahada mı sandı kendini bu arkadaş.

Yanıtla514
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title