Haberler

Güreşte Avrupa Şampiyonu olan Alperen Berber'den bozkurt selamı

Güncelleme:
Abone Ol

Merih Demiral'in yaptığı bozkurt işareti bir anda tüm dünyanın gündemine otururken, bu kez de milli güreşçimiz Alperen Berber, zaferini bozkurt işaretiyle kutladı. Sırbistan'da düzenlenen U20 Avrupa Şampiyonası'nda grekoromen stil 82 kilogramda şampiyon olan milli sporcumuz Alperen Berber, bozkurt selamı verdi.

A Milli Takımızın 2-1 kazandığı Avusturya maçında yıldızlaşan Merih Demiral'in Euro 2024'te yaptığı bozkurt işareti gündem yaratmış, UEFA soruşturma başlatmıştı. Bozkurt işaretli bir kutlama da bu kez minderden geldi.

BOZKURT SELAMI VERDİ

Sırbistan'da düzenlenen U20 Avrupa Şampiyonası'nda grekoromen stil 82 kilogramda şampiyon olan milli sporcumuz Alperen Berber, bozkurt yaptı. Samsun Büyükşehir Belediye Spor Kulübü'nün milli sporcusu Alperen Berber, grekoromen stil 82 kg kategorisinde rakiplerini mağlup ederek altın madalyanın sahibi oldu.

MERİH DEMİRAL DA YAPMIŞTI

A Milli Takımımızın Avusturya'yı mağlup ettiği karşılaşma sonrası Milli futbolcumuz Merih Demiral, attığı 2 golün dışında Avusturya'ya inat yaptığı 'bozkurt' selamına Almanya'dan büyük tepki gelmişti. UEFA, Merih Demiral hakkında soruşturma başlatmıştı.

Haberler.com / Alper Kızıltepe - Spor

A Milli Futbol Takımı Avrupa Şampiyonası Merih Demiral Merih Demiral Sırbistan Bozkurt Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (28)

Gökhan Gülmez:

bozkurtların girildiği yerde çakallar yok olur

Yanıtla88338
Alparslan Türkdoğan:

Çocuklarınızı Bozkurt’lardan uzak tutun

273104
Alparslan Türkdoğan:

Ansiklopedik bilgi kurtlar köpekler ve çakallar aynı ailedendir.

200105
mert kılıc:

insanların da hepsi aynı ailende yaprak alparslan ama seninle ben bir miyiz ? sen bir yapraksın malesef bense ağaç :))

00
Duygu Sogan:

Bozkurt Genel bir simge olup hiç partinin üzerine yapışmaması gerek.Vatanımın ülkemin simgesidir Türkün Türkçülüğün simgesidir.Helal olsun kardeşim.Başarılarının devamını diliyorum.Adamsın

Yanıtla46303
JY:

ADAMLAR BİZİ AVRUPA BİRLİĞİNDE İSTEMEMEKDE VİZE VERMEK İSTEMEMEKDE HAKLI KAFA YAPISI OLARAK 100 YIL GERİYİZ. AŞIRI MİLLİYETÇİLİK AVRUPA'DA 2. DÜNYA SAVAŞI İLE BİTDİ BİZDE NÜFUSUN % 75'DEN FAZLASI HALA AŞIRI MİLLİYETÇİ.

Yanıtla22264
Türk Turani:

Vatani milleti sevmek irkcilik degil meziyettir ve geri kalmakla ilgisi yoktur..Geri kalmanin sebebi tembelliktir,hazira konmaktir,hainliktir...

17152
osman Öztürk:

JY oglim sen hangi kabilesinin canım yaaa

962
AZİZCAN ÇELEBİ ÇELEBİ:

hangi dünyada yaşıyosun sen birader. bak fransaya aşırı milliyetci sağ kazandı seçimleri . almanlar desen zaten milliyetci .

337
T.C. GÖKBÖRÜ:

Rabbim seni yetiştirenlerden ebed müddet tazı olsun Evlatlarından hayır gör sende

Yanıtla44177
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title