Haberler

Haberi Abdullah Avcı verdi! Taraftarın heyecanla beklediği transfer gerçekleşmeyecek

Güncelleme:
Abone Ol

Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı, bordo-mavili takımın transfer çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. Hoffenheim forması giyen eski Fenerbahçeli Attila Szalai ile ilgili konuşan Avcı, "Şu an itibariyle transfer durmuş vaziyette. Süreç yarın ne olur bilemiyoruz tabii" ifadelerini kullandı. Tecrübeli teknik adam, geçen sezonun kiralık golcüsü Paul Onuachu için ise "O da bizimle olmak istiyor. Başkan bu konuyla ilgili çok uğraşıyor. Biraz sabırlı olacağız" dedi.

Abdullah Avcı, Trabzonspor'un Macaristan kampında beIN Sports'a açıklamalarda bulundu. Transfer çalışmalarına değinen Avcı, Attila Szalai ve Paul Onuachu'nun transfer durumuyla ilgili son durumu paylaştı.

"SZALAI TRANSFERİ DURMUŞ VAZİYETTE"

Avcı, Hoffenheim forması giyen Attila Szalai için, "Türkiye'de oynamış ve ilgilendiğimiz bir oyuncu. Trabzonspor'un ekonomisine uygun hareket ediyoruz. Şu an itibariyle transfer durmuş vaziyette. Süreç yarın ne olur bilemiyoruz tabii" ifadelerini kullandı.

Haberi Abdullah Avcı verdi! Taraftarın heyecanla beklediği transfer gerçekleşmeyecek

"ONUACHU İÇİN BİRAZ SABIRLI OLACAĞIZ"

Geçtiğimiz sezon Trabzonspor'da kiralık olarak forma giyen Paul Onuachu içinse Abdullah Avcı "Onuachu ile 3-4 gün evvel konuştuk; o da bizimle olmak istiyor. Şu an itibarıyla oldu da diyemiyorum olmaz da diyemiyorum. Başkan bu konuyla ilgili çok uğraşıyor. Biraz sabırlı olacağız" şeklinde konuştu.

Haberi Abdullah Avcı verdi! Taraftarın heyecanla beklediği transfer gerçekleşmeyecek

YENİ SEZON PLANLARI

Yeni sezona erken başladıklarını ve bunun avantaj olabileceğini dile getiren Avcı, "Özellikle transfer olan 5-6 tane oyuncumuz var. Onların adaptasyounu açısında son derece önemli. Oyuncuların kendi arasındaki iletişimi sağlayabilmek açısından önemli duruyor. Rekabeti doğru oluşturduğumuz sürece avantaj olduğunu düşünüyorum. Bu sene için de şu ana kadar böyle bir planlama yaptık. Umarım bu gerçekleşir" dedi.

MEUNIER VE DRAGUS'TA SON DURUM NE?

Meunier ve Dragus'la ilgili konuşan Avcı, "Meunier milli takımda bir sakatlık yaşadı. Tedavileri devam etti. Sağlık ekibi durumunu yakından takip ediyor. 18'inde bizimle olacak. Dragus 12'sinde bizime katılacak" açıklamasını yaptı.

"DAHA İYİSİNİ YAPMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ"

Abdullah Avcı ayrıca, "Geçtiğimiz sezon koyduğumuz hedeflere ulaştık. 3.'lük hedefi gerçekci bir hedefti. Kupa finalini kazanamadık ve üzüldük. Önümüzdeki sene daha iyisini yapabilmek için çalışmalara başladı. Trabzonspor her zaman yarışacaktır. Taraftarın ne istediğini biliyorum. Rakibini rahatsız eden, daha üreten bir takım yaratmaya çalışıyoruz. Trabzonspor'da olmaktan dolayı mutluyum. Kendimi yenilenmiş, antrenörlüğe yeni başlamış kadar kendimi heyecanlı görüyorum. Daha iyisini yapabilmek için çalışacağız." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Attila Szalai Abdullah Avcı Abdullah Avcı Trabzonspor Trabzonspor Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Mhael Zgank kimdir? Mhael Zgank kaç yaşında, nereli, branşı ne? Rümeysa Pelin Kaya kimdir? Rümeysa Pelin Kaya kaç yaşında, nereli, branşı ne? Manchester City Barcelona maçı CANLI izleme linki var mı? Manchester City Barcelona maçı ne zaman, saat kaçta? Manchester Utd Real Betis maçı CANLI izleme linki var mı? Manchester Utd Real Betis maçı ne zaman, saat kaçta? 31 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 31 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 31 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 31 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 31 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! Meclis tatile mi girdi, Meclis tatili ne zaman bitiyor 2024? 31 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Bağcılar, Bahçelievler, Ataşehir elektrik kesintisi! 31 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Sincan, Çubuk, Beypazarı elektrik kesintisi! 31 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 31 Temmuz Akaryakıt Fiyatları: Benzine, motorine, mazota zam veya indirim var mı, gelecek mi? Akaryakıt zammı ne zaman? 31 Temmuz bugün ve yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, kaç derece?
1000

Yorumlar (2)

Barış O. B.:

Ozan, Szalai. Toplayın fenerin artıklarını belki konserans ligine gidersiniz

Yanıtla54
Bayram Ayvenli:

Akacazzz

Yanıtla10
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title