Haberler

Haftanın Karlısı Manisaspor

Abone Ol

PTT 1. Lig'de zirve mücadelesi veren takımların puan kaybettiği 14. haftada Boluspor'u deplasmanda 1-0 yenen Manisaspor önemli bir 3 puan aldı.

PTT 1. Lig'de zirve mücadelesi veren Orduspor, İstanbul BB, Balıkesirspor ve Mersin İdmanyurdu'nun 1'er puanla tamamladığı Ankaraspor'un ise bay geçtiği 14. haftada Boluspor deplasmanına çıkan 21 puanlı Manisaspor rakibini 67. dakikada Slavko Perovic'in golüyle yendi ve aldığı çok değerli 3 puanla zirveye daha da yaklaştı. Lider Orduspor ile puan farkını 5'e indiren Manisaspor yenilmezlik serisini de 7 maça çıkardı.

88. dakikada Boluspor'dan Daniel Zlatkov ve Manisaspor'dan Ümit Arslan'ın doğrudan kırmızı kartla oyun dışında kaldılar.

Stat: Atatürk

Hakemler: Abdulkadir Bitigen, Baki Yiğit, Hakan Eygü

Boluspor: Atacan, Abdülkadir, Zlatkov, Fatih Şen (Dk. 79 Onur), Cemil, Çağrı (Dk. 46 Fatih Gül), Dimitrov, Hakan, Emrah, Emre (Dk. 85 Gökhan), Sercan.

Manisaspor: Volkan, Eray, Murat Gürbüzerol (Dk. 75 Umut), Nikola, Benjamin, Arnold (DK. 62 Murat Tosun), Slavko (Dk. 89 Ali), Barbaros, Ümit, Bülent, Bekir.

Gol: Dk. 67 Slavko (Manisaspor)

Sarı kartlar: Dk. 40 Sercan, Dk. 52 Fatih Şen (Boluspor), Dk. 31 Arnold, Dk. 77 Barbaros (Manisaspor).

Kırmızı kartlar: Dk. 88 Zlatkov (Boluspor), Dk. 88 Ümit (Manisaspor)

Kaynak: TotemSpor.Com / Spor

Manisaspor İstanbul Boluspor Orduspor Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title