Haberler

Hakkarili sanatçı, A Milli Takım için Kürtçe marş yaptı

Güncelleme:
Abone Ol

Hakkarili sanatçı Aydın Aydın, A Milli Takım için bir ilke imza attı ve Kürtçe marş yaptı. Aydın, son günlerde A Milli Takımımızın aldığı zaferleri kutlamak ve dikkat çekmek amacıyla İstanbul'un tarihi mekanlarında Kürtçe marşa klip çekti. Sanatçı, A Milli Takım'ın başarılarını kutladı ve bu başarıya destek olmak için Kürtçe marş bestelediğini söyledi.

Farklı sosyal içeriklerle ve programlarla gündem olan Türkücü Aydın Aydın, bu sefer de bir ilke imza attı. Son günlerde A Milli Takım'ın EURO 2024'te aldığı zaferlere kayıtsız kalmayan Aydın, buna dikkat çekmek için İstanbul'un farklı tarihi mekanlarında Kürtçe marşa bir de klip çekti.

Hakkarili sanatçı, A Milli Takım için Kürtçe marş yaptı

BİR İLKE İMZA ATTI

Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesinde de büyük beğeni ile izlenen Aydın Aydın, A Milli Takım maçlarını destek amaçlı, Ay Yıldızlı formayı giyerek söylediği bu özel marşı Haberler.com'a ulaştırdı.

Hakkarili sanatçı, A Milli Takım için Kürtçe marş yaptı

"KÜRTÇE BİR MARŞ BESTELEDİM"

İstanbul'un çok farklı yerlerinde güzel bir Kürtçe marş yaptığını belirten türkücü Aydın Aydın, "Milli takımımız hepimizi gururlandıran başarılara imza attılar. Bende bir sanatçı olarak bu başarıya destek olmak için, Kürtçe bir marş besteledim ve onlara armağan ediyorum. Başarılar diliyorum" dedi.

Hakkarili sanatçı, A Milli Takım için Kürtçe marş yaptı

Hakkarili sanatçı, A Milli Takım için Kürtçe marş yaptı

Kaynak: Haberler.com / Spor

A Milli Futbol Takımı Kültür Sanat Aydın Aydın Milli Takım İstanbul Aydın Spor Kültür Sanat Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (31)

Fethi Tilki:

adamsın aydın aydın abi eyvallah türk Kürt kardeşiz aksi düşünülemez işte böyle Kürtler varolsun cansın

Yanıtla68365
ismail Yasin:

işine gelince kardeş..

18480
Vscorpion:

İsmail ne kadar zoruna gitse de biz kürtlerle kardeşiz, bu ay yıldızlı bayrakla vatanla sorunu olmayan yan gözle bakmayan herkesle kardeşiz beraber yaşamayı da iyi biliriz!

27163
Kasım Ekşi:

Ismail bize bir faydan mı oldu da nankorluk yaptık

752
Rahmi Yildiz:

helal olsun, yüreği güzel insan

Yanıtla53228
Genco:

Kürt -Türk kardeşliğimizi gösteren bu tabloyu, kardeşliğimize nifak sokmaya çalışanlara ve bizleri çekemeyenlere de kapak olsun Nokta !

Yanıtla49220
Sadettin Kilic:

Ağzına yüreğine saglik sizler var oldukca kardeşliğimizi bozamiyacaklar

Yanıtla40184
Fethi Tilki:

tebrikler işte böyle Kürtler varolsun cansın aydın aydın abi eyvallah türk Kürt kardeşiz aksi düşünen herkes kalleştir gönülden tebrik ediyorum

Yanıtla45157
clan of clans:

on numara olmus maclarda calsalar keske

Yanıtla41154
AYHAN BAYRAK:

Helal olsun güzel abim

Yanıtla34129
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title