Haberler

Hamit Altıntop'tan Çekya maçı öncesi olay sözler: Bu kampa fitne fesat giremez

Güncelleme:
Abone Ol

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ve Milli Takımlar Sorumlusu Hamit Altıntop, Çekya maçı öncesi basın mensupları ile bir araya geldi. Büyükekşi, takımda oyuncuların morallerinin çok iyi olduğunu belirtirken, Altıntop ise "Çekya maçını kazanıp diğer sonuçlara bakmayacağız. Takımın psikolojik durumu süper. Kötü yorumlar, bizi daha da kenetledi. Bu kampa fitne, fesat giremez" dedi.

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, İcra Kurulu Üyesi ve Başkan Yardımcısı İbrahim Burkay, İcra Kurulu Üyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Eröğüt ve Milli Takımlar Sorumlusu Hamit Altıntop, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

"HERKES UYUM İÇİNDE"

Milli takım hakkında konuşan Büyükekşi, "Kadro tercihleri, futbolcuların durumu ve taktik konular teknik heyetimiz tarafından belirlenmektedir. Herkes büyük bir uyum içinde. Takımın huzuru için her şeyi yapıyoruz. 85 milyonu sevindirmek en büyük görevimiz" ifadelerini kullandı.

"BU TAKIMA FİTNE FESAT GİREMEZ"

Büyükekşi'nin ardından söz alan Milli Takımlar Sorumlusu Hamit Altıntop ise, "Çekya maçını kazanıp diğer sonuçlara bakmayacağız. Takımın psikolojik durumu süper. Her şerde bir hayır vardır. Kötü yorumlar, bizi daha da kenetledi. Bu kampa fitne, fesat giremez" dedi. Gazetecilerin, "Portekiz'le bir daha karşılaşmak ister misiniz?" sorusunu yanıtlayan Hamit Altıntop, "Tabii ki isteriz, korktuğumuz bir takım değil" yanıtıını verdi.

İbrahim Çelik
Haberler.com - Spor

A Milli Futbol Takımı Mehmet Büyükekşi Çek Cumhuriyeti Hamit Altıntop Hamit Altıntop Milli Takım Sözler Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (7)

Ümit Özdemir:

sem girdin ya daha fazlasını kaldırmaz zaten

Yanıtla7109
Selahattin Gurbuz:

Fitne fesat ne gerek var şuanki yönetim varken

Yanıtla463
Sahin Sahin :

O vakit Adam gibi Futbolun ve aldiginiz Paranin hakkini verin.

Yanıtla128
Murat Vural:

Kendi takımında forma şansı bulamayan Samet Akaydın ve kaleci Altay gibi oyuncuları sen tutarda Portekiz gibi önemli bir maçta oynatırsan üstelik dünyanın hayranla izlediği Arda Güler i ve Kenan Yıldız ı oynatmazsan sonuç tabiki yenilgi olacağı belliydi . Kimse kusura bakmasın buna tek kelimeyle ihanet denir . Kimsenin zoruna gitmesin . Hayatta tek gerçek vardır . Herkes kendine çeki düzen versin . İçimizde Yılmaz Vural gibi İlhan Palut gibi Sergen Yalçın gibi bu işi iyi bilen insanlar var NOKTA

Yanıtla323
Sinan Bulduk:

Murat içkiyi bırak kardeşim , sen iyi değilsin cidden..

70
hikmet yaşar:

senden büyük zaten fesat olmaz

Yanıtla28
Alina Lopez:

Çekya gibi sıradan bir ülkeyi de yenemezseniz, zaten ülkeye dönmeyin.

Yanıtla09
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title