Haberler

Hamzaoğlu, Engin Bekdemir'i Kapıyor

Güncelleme:
Abone Ol

Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, 3 büyüklerin gözden kaçırdğı Eskişehirsporlu Engin Bekdemir'in transferi için yönetime talimat verdi.

Her fırsatta gelecek sezon zirveye oynayacak bir takım kuracaklarını ifade eden Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, elini çabuk tutuyor. Tecrübeli hoca, yönetimden Eskişehir forması giyen Engin Bekdemir'in kadroya katılmasını istedi. Takımıyla 2018'e kadar sözleşmesi olan oyuncunun, kontratında 'takım küme düşerse fesih edebilir' maddesi var.

ENGİN "TİMSAH" OLUYOR

Kırmızı-Siyahlılar'ın lige veda etmesi halinde Bursaspor, Engin'i kesin olarak kadrosuna katacak. Süper Lig'de Kayseri ve Rize formaları da giyen Engin en verimli dönemini bu sezon geçirdi.



Kaynak: Fanatik


Kaynak: Haberler.com / Spor

Hamza Hamzaoğlu Engin Bekdemir Bursaspor Eskişehir Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (6)

dost:

bomaya bak dikat et hoca o bomba sana zarar vermesin

Yanıtla10
MMOM:

Müslüman, İslam Alimleri 3 Cuma üstüste Camii ye gitmeyen nin Mümin liği tartışılır diyorlar. İmkanın varsa her Cuma mutlaka Camii ye git.

Yanıtla01
tecessus:

6 gol 2 asist, Asist sayısı çok düşük, Sağ bek Cicinho''nun 19 asistle gol kralı olduğu bir ligde, kanat oyuncularının, iyi oyuncu illüzyonuna kanmamak gerekiyor . İstatistikler önemli, bu oyuncunun asist yapma özelliği yok ! Golleri muhteşem ama, asist özelliği olsa idi, her maç 2-3 gol attırırdı . Her maç çok daha fazlasını üretiyor çünkü . Boş adamlara pası atmıyor . Kaleyi zorluyor . Peki 35''lik Cicinho, 3 büyüklerde olsa kaç gol attırırdı ? Soru bu . . .

Yanıtla00
Misafir:

Hamza hoca seni Milli Takımda görmek isteriz. . .

Yanıtla00
uç büyükler:

uç büyükler sizi dördüncü büyük te bu yazıyı yazanı şeytsin

Yanıtla00
gs 31 mıllı:

hamza senın kıymetını bılmeyenler utansın dogrumu terım

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title